9 semne ca ti-ai ales partenerul perfect - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

9 semne ca ti-ai ales partenerul perfect

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 9 semne ca ti-ai ales partenerul perfect
semne ca ti-ai ales partenerul perfect

Vine un timp, dupa faza lunii de miere si inainte de faza „sotul/ia mea este o adevarata pacoste”, faza in care realizezi, in mijlocul unei discutii in contradictoriu cu persoana pe care o iubesti, ca te certi din cauza unui subiect lipsit de importanta. Te opresti, simti ca sangele iti clocoteste in vene si iti pui intrebarea: „Oare chiar merita sa ne certam in legatura cu asta?”.

 

Iata 9 afirmatii care demonstreaza ca esti alaturi de persoana potrivita si, prin urmare, n-are sens sa te certi cu ea pentru orice nimic:

 

  1. Plimbarile lungi, romatice pe plaja sau in parc

Aceste plimbari mana in mana vor fi mereu la moda si au un efect pozitiv asupra relatiei de cuplu. O astfel de plimbare este, intotdeauna, romantica.

 

 

  1. Discutii despre mediu, divertisment, moda

Sunt subiecte care pot fi abordate chiar si la cina. Iti lasa mereu impresia ca tot ce este rau in comunitate, tara, lume poate fi rezolvat.

 

 

  1. Sa va bucurati impreuna de alimente organice la cina

Cina ca orice altceva imparti cu jumatatea ta este o modalitate excelenta de a va bucura in totalitate de atentia totala a celuilalt.

 

 

  1. Sa priviti impreuna un film seara

Sa priviti un film impreuna seara (ori documentare) ce poate fi mai romantic de atat? Mai ales daca impartiti cutia de floricele sau un pahar de vin.

 

 

  1. Ti se pare usor sa suporti si sa dai „like” la lucrurile pe care le impartasesc online

Partea de online a jumatatii tale este o componenta a fiintei sale. Ceea ce posteaza face parte din interesele si opiniile sale si este modul lor de a interactiona cu lumea. Indiferent ca vor sa atraga atentia, sa se faca cunoscuti sau sa isi faca un nume intr-un domeniu este important pentru el/ea daca ii dai „like” la ceea ce posteaza.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18/03/2020