Shop
Ultimele 100 de articole

9 semne ca partenerul te insala

06 noiembrie 2017, , Vizualizări: 8,300
Studii recente au aratat ca peste 50% dintre barbati si 50% dintre femei insala la un moment dat intr-o relatie. Cu asemenea cifre alarmante, multi se pot intreba data jumatatea lor ii insala. Daca ai sentimentul puternic ca lucrurile nu stau asa cum ti-ai dori sunt sanse mari sa nu te inseli. Iata 9 semne ca partenerul te insala.

Studii recente au aratat ca peste 50% dintre barbati si 50% dintre femei insala la un moment dat intr-o relatie. Cu asemenea cifre alarmante, multi se pot intreba data jumatatea lor ii insala. Daca ai sentimentul puternic ca lucrurile nu stau asa cum ti-ai dori sunt sanse mari sa nu te inseli.

 

Iata 9 semne ca partenerul te insala.

 

 

1. Isi ia mobilul peste tot

Daca nu se deslipeste nicio clipa de telefonul mobil, chiar si cand merge la baie este normal sa fii ingrijorat/a. Procedand astfel, poate sa te insele usor, sa trimita sms-uri sau sa dea telefoane pe furis. Un astfel de comportamnet este clar un semn de alarma serios.

 

 

2. Nu te mai invita in casa sa

Mereu gaseste un motiv pentru care nu te poate primi in locuinta sa ceea ce pe tine te face sa crezi ca are ceva de ascuns. Mai ales daca voi aveti de ceva vreme o relatie insa nu v-ati mutat impreuna. Cum de la o vreme nu te-a mai chemat in casa sa atunci este normal sa crezi ca te insala si din aceasta cauza evita sa te lase sa il/o vizitezi.

 

 

3. Nu mai initiaza sau pare interesat de sex

Dintr-o data nu mai are chef de amor. Acest lucru nu poate insemna decat ca altcineva il/o satisface din acest punct de vedere.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu