Shop
Ultimele 100 de articole

9 greseli grave pe care le fac barbatii cu femeile

30 decembrie 2017, , Vizualizări:
flirt - cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

 

4. Incercarea de mituire

De cate ori n-ai scos o femeie in oras, nu i-ai cumparat flori si alte cadouri si cu toate acestea ea il prefera pe tipul care n-a facut nici jumatate din toate acestea pentru ea? De fapt, mesajul pe care tu i-l transmiti este urmatorul: „Nu cred ca tu esti atrasa de mine pentru ceea ce sunt si tocmai de aceea incerc sa-ti cumpar atentia si afectiunea”. Cu toate intentiile tale bune o femeie o va considera o incercare de manipulare.

 

 

5. Dezvaluindu-i de la inceputul relatiei ce simti pentru ea

Una dintre cele nefericite initiative este sa-i impartasesti sentimentele care te incearca mult prea devreme. In general, femeile frumoase au o multime de admiratori gata sa le indeplineasca orice dorinta, iar unul in plus sau in minus nu inseamna mare lucru. Tocmai de aceea, mai bine fa un pas in spate. S-ar putea sa fii castigatorul.

 

 

6. Neintelegand modul in care femeile sunt atrase de barbati

Urmasele Evei sunt foarte diferite decat semenii lor atunci cand este vorba despre atractie. Barbatii se simt imediat atrasi sexual de o femeie frumoasa. Insa nu acelasi mecanism se aplica si in cazul doamnelor si domnisoarelor. Daca stii cum sa folosesti limbajul corpului si cum sa transmiti mesajele corect atunci vei face o femeie sa simta exact aceeasi atractie sexuala pe care o incerci si tu in momentul in care ai observat o femeie tanara si atragatoare. Smecheria este sa inveti cum se face.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax