Shop
Ultimele 100 de articole

8 tipuri de despartire pe care le traiesti intr-o viata. Ce ai de invatat din aceste experiente

10 noiembrie 2017, , Vizualizări:
tipuri despartire - cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - canola-1963802_1920

Despartirile nu sunt deloc usoare, insa stiai ca exista mai multe tipuri? Iata care sunt cele mai intalnite tipri de despartiri in functie de durerea pe care o cauzeaza.

 

 

  1. Despartirea mutuala

Are loc atunci cand ambele parti hotarasc sa puna punct relatiei si sunt impacate cu decizia. Este cea mai putin dureroasa despartire intrucat ambii parteneri au inteles ca relatia nu poate merge mai departe.

De asemenea, exista sanse ca dupa ce v-ati despartit sa ramaneti, totusi, amici.

 

 

  1. Despartirea circumstantiala

Este similara cu precedenta, doar ca aceasta este cauzata de o situatie care impiedica relatia sa se dezvolte in continuare. Stati in orase diferite, unul dintre voi calatoreste des, familia sau cel/ea mai bun/a prieten/a nu te place ori alte asemenea cauze. Aceasta despartire doare un pic mai tare intrucat unul dintre voi este indragostit/a si acum trebuie sa gaseasca o modalitate de a gestiona aceste sentimente.

 

 

  1. Despartirea de prima iubire

Ai nevoie de timp pentru a lua o asemenea decizie. S-ar putea chiar sa va mutati impreuna, sa va luati si un animal de companie si sa vi se para ca traiti intr-o poveste fara sfarsit. Apoi, pe masura ce va maturizati, lucrurile incep sa scartie. Pana la urma va dati seama ca nu erati facuti unul pentru celalalt asa cum credeati cand aveati 20 de ani.

Uneori, nu poti trece niciodata peste despartirea de prima iubire. Este nevoie de timp pentru a depasi un astfel de moment. Incearca sa inveti mai multe despre tine si ce ai putea sa faci mai bine data viitoare astfel incat lucrurile sa nu se sfarseasca prost.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.