8 secrete pe care n-ar trebui sa le ai intr-o relatie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 secrete pe care n-ar trebui sa le ai intr-o relatie

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 8 secrete pe care n-ar trebui sa le ai intr-o relatie

Orice relatie are suisurile si coborasurile ei, insa unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei relatii trainice este increderea. Odata pierduta, va fi destul de greu sa o restabilesti. De aceea nu este indicat sa pastrezi secrete fata de partenerul de cuplu.

 

Iata 8 secrete pe care n-ar trebui sa le ai intr-o relatie.

 

1. Cheltuielile

Intr-o casnicie toate cheltuielile ar trebui sa fie la vedere. In momentul in care faci cumparaturi pe ascuns, tii bani deoparte fara stirea partenerului, in momentul in care nu vrei sa se afle cati bani ai dat pe un anumit produs, este clar ca relatia nu se bazeaza pe incredere.

 

 

2. Insatisfactia sexuala

Daca de o vreme incepi sa te prefaci ca totul merge struna din punct de vedere sexual si nu-i spui asta partenerului, este ca si cum ai porni bomba. Care va continua sa ticaie pana cand va exploda. Daca in relatie intervine rutina sexuala, solutiile cele mai simple sunt comunicarea sincera si incercarea de a aduce “condimente” in dormitor: lenjerie sexy, jucarii erotice etc.

 

 

3. Faci aliante cu copiii, impotriva lui

In momentul in care ai spus de fata cu copiii ceva urat despre celalalt parinte, ai facut rau din doua parti. In primul rand, pui pe umerii copiilor ceva ce tu nu poti sa gestionezi si il faci sa se pozitioneze intr-o tabara sau alta. In al doilea rand, vei crea un zid intre tine si partenerul de viata. Daca la nervi te-ai “scapat”, solutia ar fi o discutie in trei (sau 4, sau 5, in functie de numarul copiilor care au auzit “porumbelul”) in care sa iti recunosti greseala si sa promiti ca nu se va repeta. Afla care este sursa nemultumirilor in cuplu si incearca sa le rezolvi singur, impreuna cu partenerul sau cu ajutorul unui terapeut.

 

 

Citeste continuarea: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 11/01/2016