6 tipuri de relatii pe care le experimentezi de-a lungul vietii. Cate ai "bifat" pana acum? - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 tipuri de relatii pe care le experimentezi de-a lungul vietii. Cate ai „bifat” pana acum?

tipuri de relatii

Temporara

Desi va simtiti bine impreuna nu aveti nicio intentie sa formati o pereche si in viitor. Desi nu-i gasesti niciun defect, intuitia iti spune ca nu veti imbatrani unul langa celalalt. Cu toate acestea sexul este senzational si asta este singurul lucru pe care stii ca il vei regreta.

Sex, sex, sex

Aceasta relatie este total opusa celei precedente. Aici, atractia sexuala domina toate celelalte aspecte. Atunci cand va trimiteti sms-uri sau vorbiti la telefon o faceti pentru a ajunge, cat mai repede, in pat. Fiecare dintre voi are o chimie sexuala excelenta pentru celalalt. Nu stii de ce insa de fiecare data cand sunteti unul langa celalat sunteti excitati sexual.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Nu rata nici: 6 tipuri de relatie care iti pot modela viata

Relatia la distanta

S-ar putea sa crezi ca relatia aceasta va merge. In fiecare luna fie tu, fie el/ea va vizitati e ca si cum ai merge in vacanta in fiecare luna. Totusi, intr-un final s-ar putea sa realizezi ca nu vrei sa te muti si nici el/ea nu are de gand sa o faca asa ca nu aveti decat sa puneti punct si sa-si vada fiecare de viata sa.

Sursa: vkool.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/09/2021