6 semne ca ai ales un barbat bun - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 semne ca ai ales un barbat bun

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 6 semne ca ai ales un barbat bun
semne ca ai ales un barbat bun

Putine situatii sunt mai bune de a dezvaluie firea cuiva decat o relatie pe termen lung in care apar multe dispute, neintelegeri, dar si succese.

Tocmai de aceea, cea mai potrivita cale de a identifica un „barbat bun” este sa observi modul in care te trateaza in diverse momente ale relatiei.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata, asadar, 6 caracteristici pe care toti barbatii buni le poseda.

Nu este violent

Un barbat bun nu apeleaza niciodata la violenta, cu exceptia momentului in care trebuie sa se apare. Chiar si in mijlocul celor mai aprinse dispute, mai degraba face un pas inapoi decat sa recurga la atac fizic. De ce? Pentru ca stie ca violenta domestica nu este justificata niciodata. Chiar si in situatia in care afla ca este inselat sau mintit, un barbat bun se controleaza si gestioneaza situatia intr-un mod civilizat.

Te sprijina

Un barbat bun este capabil sa-si sprijine sotia din punct de vedere emotional chiar si atunci cand nu intelege pe deplin scopurile ei. Atat timp cat aceste obiective o ajuta pe partenera sa sa se simta fericita si implinita nu va avea nicio problema ca el sa-i faca galerie.

Iar daca un barbat bun realizeaza ca incercarea ei de a obtine ceva va avea un rezultat catastrofal atunci isi va incuraja si sustine sotia sa gaseasca alternative mai bune.

Citeste si: 8 semne ca sunteti cu un barbat cu adevarat bun

Iti ofera siguranta

Chiar daca asteptarile sociale si rolurile s-au schimbat in ultimii ani, asigurarea protectiei si securitatii este, inca, datoria barbatului.

Un barbat bun recunoaste asta si este oricand gata sa-si apere jumatatea si sa o tina in siguranta indiferent de natura amenintarii.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18/02/2022