Shop
Ultimele 100 de articole

6 obiceiuri feminine care ii scot din minti pe barbati

21 septembrie 2019, , Vizualizări:
cuplu furie - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Daca participi la o sueta intre fete, vei observa ca cele mai multe subiecte sunt legate de barbatii lor: ca fac aia si nu fac ailalta, ca nu se duc la piata sau ca nu spala vasele, ca se duc la fotbal si nu merg cu ele la shopping. Motivele sunt multe si diverse. Insa sa nu credeti ca numai femeile au ceva de comentat la adresa barbatilor. Si viceversa este la fel de adevarata. Iata 7 obieceiuri feminine care ii scot din minti pe barbati.

1. Fac o aniversare din orice

Orice mic eveniment din familie este transformat intr-unul in care sa deschizi sampania:  azi aniversam ziua in care ne-au uitat unul la celalalt, sau ziua in care am dansat prima data impreuna, sau ziua in care am plecat prima oara impreuna in vacanta. E foarte dificil pentru barbati sa retina date importante precum zilele de nastere sau data anivesara a cuplului, daramite lucruri care par insignifiante.

2. Intreaba “La ce te gandesti?”

O intrebare-capcana pusa in momente nepotrivite. Si femeile o fac cu atata repeziciune incat, spun barbatii, nici n-apuca sa inventeze un raspuns caci, adevaratul lucrul pe care isi doresc sa-l auda este “La tine!”.

3. Spun “Sunt bine!” cand e clar ca nu sunt

Au fata rosie de nervi sau de plans, se citeste furia in ochii lor si cu toate acestea raspund “Sunt bine!”. Barbatii vor ca atunci ca e o problema, sa o afle si sa o rezolve. Ei nu sunt obisnuiti cu presupusul si ghicitul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax