Shop
Ultimele 100 de articole

5 stereotipuri in relatii pe care trebuie sa le eviti ca sa nu ajungi la despartire

18 noiembrie 2016, , Vizualizări:
cearta cuplu - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Nimeni nu doreste sa devina „acel/a barbat/femeie” dintr-o relatie. De la monstrul cu ochii verzi la mitocanul din pat, iata 5 stereotipuri intr-o relatie in care nu ti-ai dori sa intri.

 

 

1. Mitocanul din pat

Imagineaza-ti urmatoarea scena: vii acasa dupa o zi grea de la birou si abia astepti sa te intinzi in pat si sa dormi. Acasa iti gasesti partenerul/a cu chef de sex. Cat de frustrant poate fi asta! Insa, daca el/ea este obligat/a sa doarma prea multe nopti pe canapea, iti imaginezi ca nu va fi fanul/a ta numarul 1.

 

 

2. Detectivul

Daca esti implicat/a intr-o relatie nu inseamna ca trebuie sa stii in fiecare secunda ce iti face partenerul/a. Iar daca il/o controlezi la fiecare 5 minute, ii citesti SMS-urile primite/trimise si email-ul, sau daca esti suspicios/asa de fiecare data, nu este de mirare ca acesta/aceasta se va enerva sau se va simti ofensat/a. Nicio relatie nu poate supravietui daca intre parteneri nu exista incredere.

 

 

3. Monstrul cu ochii verzi

Gelozia nu a fost a fost niciodata o trasatura de caracter apreciata, mai ales cand nu este rationala. Doar pentru ca iubitul/iubita are o discutie politicoasa cu chelnerul/rita, nu inseamna ca i curand vor ajunge si in pat. Sau daca partenerul/a a iesit intr-o seara cu prietenii asta nu inseamna ca prefera compania lor in defavoarea ta. S-a demonstrat ca gelozia ii face pe oameni suparaciosi si depresivi asa ca renunta la ea inainte sa-ti strice relatia.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.