Shop
Ultimele 100 de articole

5 sfaturi sa devii barbatul perfect pentru sotia ta

23 iulie 2021, , Vizualizări:
sfaturi sa devii barbatul perfect - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - wedding-2595862_1920

Oamenii se afla mereu in cautarea perfectiunii. Chiar si in cazul relatiilor de cuplu, femeile cauta barbatul perfect insa si vice versa este valabila. Pentru femei barbatul perfect debordeaza de masculinitate si este atractiv, ceea ce indica gene bune si este inteligent si dragastos, adica trasaturile ideale ale unui tata bun.

Dar, potrivit unui studiu realizat de catre UCLA, femeile evalueaza diferit calitatile partenerului in functie de ce le trasnmiste corpul si creierul ca este important pentru ele intr-un anumit moment. Spre exemplu, femeile aflate in perioada maxima de fertilitate apreciaza masculinitatea si atractivitatea barbatului, iar odata iesite din aceasta perioada isi modifica preferintele.

Insa daca vrei sa fii barbatul perfect, indiferent de perioada in care sotia ta se afla, trebuie sa te incadrezi in unul dintre urmatoarele tipuri:

Geniul tacut se incadreaza in categoria barbatului perfect

Cand este vorba despre viata amoroasa, inteligenta nu este negociabila. Intr-un studiu realizat de catre Universitatea din Arizona, cercetatorii au rugat femeile participante sa construiasca barbatul perfect bazat pe 10 caracteristici. Inteligenta a fost de departe cea mai folosita caracteristica, dublu decat un look atractiv. Rezultatale au fost intarite de un alt studiu realizat de catre Universitatea din California care a dezvaluit ca barbatii inteligenti sunt preferatii femeilor care isi doresc o aventura de o noapte.

Intelegenta sugereaza abilitatea de a rezolva probleme, creativitate mare, status social ridicat si oportunitati sporite de castiguri.

Sfat: Fa alpinism sau ciclism. Alege orice activitate in care tu excelezi, iar sotia ta nu. Daca ii arati cum sa face ceva la care tu esti bun, va fi impresionata de abilitatile tale. Femeile n-au nevoie de oameni de stiinta. Ele sunt interesate de barbatii curiosi care vor sa-si depaseasca limitele.

Citeste si: Declaratii de dragoste. Peste 200 de texte care te inspira sa iti declari iubirea

Barbatul perfect trebuie sa fie un supererou

Femeile prefera barbatul care domina social, cu un corp puternic si trasaturi ale fetei simetrice. Aceste trasaturi sunt acompaniate de un nivel ridicat al testosteronului care este un indiciu evident al calitatii genelor.

Sfat: Uita de aparatul de barbierit. Intr-un studiu realizat in 2008, femeile au spus ca barbatii cu barba de o zi sunt cei mai atragatori. Acesta este semnul masculinitatii fara a fi totusi, prea dominant si agresiv.

Barbatul perfect este stabil financiar si generos

Multe femei cred ca trebuie sa-si sacrifice cariera pentru a creste copii si de aceea se uita dupa barbatii care dau impresia ca pot sa le asigure un trai decent.

Sfat: Femeile vor sa vada daca doresti sa-ti imparti resursele astfel incat, va apela in fiecare zi la generozitatea ta. Tocmai de aceea nu trebuie sa dai dovada de zgarcenie, cumpara-i ce vrea mai ales daca veniturile iti permit.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.