Shop
Ultimele 100 de articole

5 secrete pe care barbatii le pastreaza fata de sotiile lor

18 iunie 2020, , Vizualizări:
secrete pe care barbatii le pastreaza - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - twilight-3789200_1920

Poate fi o supriza pentru femei sa afle ca sotii lor au secrete fata de ele, insa acesta este adevarul. De la noptile salbatice din timpul facultatii sau adevarul despre ce s-a intamplat cu adevarat la petrecerea burlacilor, acestea sunt numai cateva dintre lucrurile pe care barbatii s-ar putea sa nu le spuna niciodata sotiilor lor.

 

Iata 5 secrete pe care barbatii le pastreaza fata de jumatatile lor.

 

  1. Care este cu adevarat starea lor de sanatate

„Unii barbati pastreaza secreta starea lor de sanatate – iar acest lucru se intampla destul de des. Atunci cand ei nu se simt bine sau cand ceva nu functioneaza asa cum ar trebui, barbatii ezita sa le dezvaluie aceste lucruri sotiilor lor”, sustine April Masini, specialist in relatii. Chiar daca aceste secrete nu afecteaza casnicia asa cum ar face, de exemplu, o aventura sexuala, ele pot duce la lipsa de incredere si ingrijorare atunci cand sunt aflate.

 

 

  1. Cand si de ce sunt ingrijorati

„Iata cateva ingrijorari secrete pe care barbatii le pot avea – ca sotia ar avea cancer la san asa cum a avut mama sau matusa sa, ca il va parasi sau trada, intrucat l-a inselat si alta data sau pentru ca ea este mult mai tanara. Daca vreuna dintre griji este fondata atunci nu este o idee prea buna sa o tii secreta. De fapt, o ingrijorare legata de sanatatea sotiei ar putea sa o faca pe aceasta sa aiba mai multa grija de ea si astfel, sa-i fie salvata viata”, sustine Masini.

 

 

  1. Finantele proprii

„Secretele financiare sunt la fel de periculoase ca o relatie extraconjugala secreta pentru ca banii sunt un subiect fierbinte. De obicei starea financiara este ascunsa, nu este discutata deschis si onest, asa ca atunci cand un secret este descoperit, reactia este <<Stiam eu>>, factor ce nu exista cand sunt secrete de sanatate si secrete de ingrijorare”, explica Masini.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.