5 lucruri de neacceptat pentru care partenerul poate pune presiune intr-o relatie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 lucruri de neacceptat pentru care partenerul poate pune presiune intr-o relatie

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 5 lucruri de neacceptat pentru care partenerul poate pune presiune intr-o relatie
presiune intr-o relatie - sfatulparintilo.ro - presiune relatii cuplu

Uneori o relatie plina de romantism poate ajunge la momentul in care faceti lucruri despre care nu sunteti siguri ca ar trebui sa le puneti in practica. Iata 5 lucruri de neacceptat daca partenerul pune presiune pe tine.

 

 

Presiunea sa te filmezi cand faci amor

Indiferent daca pare o idee buna la un moment dat, daca faci un astfel de film, exista mereu pericolul sa ajunga pe mainile cui nu trebuie. Daca nu esti Kim Kardashian sunt sanse mai mari sa te simti rusinata decat sa-ti aduca faima si bani. Ce faci daca te desparti de partenerul tau si caseta cu pricina inca exista? Cu totii stim ca in anumite momente oamenii devin irationali, iar o inima ranita care are un astfel de filmulet poate face mult rau. Nu ceda niciodata presiunii, daca nu vrei sa intri in panica atunci cand lucrurile dintre voi degenereaza.

 

 

Presiunea sa (nu) faci copii

Copiii nu sunt ceva pentru care sa faci un compromis, nu-i asa? Sunt un lucru mult prea important pentru a fi trecut cu vederea. Daca unul dintre voi vrea copil in timp ce celalat nici macar nu se inchipuie ca parinte, poate ca este mai bine sa puneti punct relatiei si, fiecare dintre voi sa gaseasca pe cineva cu care sa aiba planuri comune pentru viitor. Unele cupluri pur si simplu nu vor copii, in timp ce altele cred cea mai mare bucurie in viata omului este copilul.

 

 

Presiunea de a slabi

In ziua de azi sunt promovate fotomodelele piele si os, iar unele persoane incep sa se compare cu ele. Insa, adevarul este ca n-ar trebui in niciun caz ca aceste persoane sa se afle in centrul universului tau si sa incerci sa arati cu ele. Iar daca partenerul tau pune presiune pe tine sa arati la fel precum actrita sa favorita, aminteste-i ca tu esti o persoana reala si nu o fotografie aranjata in photoshop. Atat timp cat esti sanatoasa si fericita nu lasa partenerul sa-ti dicteze cum sa arati.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 17/11/2018