3 secrete Feng Shui pentru revitalizarea pasiunii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

3 secrete Feng Shui pentru revitalizarea pasiunii

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 3 secrete Feng Shui pentru revitalizarea pasiunii
secrete Feng Shui - sfatulparintilor.ro - jakari-ward-mqOEIMNY75g-unsplash
Cine nu-si doreste sa-si sporeasca energia pozitiva in dormitor? Mobila rearanjata si cateva elemente de decor sugestive, in culori senzuale, s-ar putea sa fie exact ce ai nevoie ca sa readuci romantismul in relatia ta. Vezi ce spun specialistii in Feng Shui despre cum poti reaprinde pasiunea in cuplu.1. Amenajeaza un „colt al sarutului“
Expertii in Feng Shui sunt de parere ca fiecare dormitor ar trebui sa aiba „un sector al sarutului“ sau „un colt al comunicarii“, care sa-ti permita sa devii mai senzuala cu partenerul tau fara sa treci direct la… actiune! De asemenea, nu ai nevoie de o camera mare pentru ca acest lucru sa functioneze; investeste doar intr-un coltar sau intr-un fotoliu mare si comod, in care sa puteti sta la discutii intime. Nu uita: orice lucru nou poate inspira pasiunea in dormitor. O schimbare rapida a lenjeriei de pat si a lampilor ori cateva tablouri delicate agatate pe perete „schimba aerul“ in camera si pot face lucrurile sa para noi si incitante.
2. Redecoreaza cu accente de rosu
In Feng Shui, culoare rosie este asociata cu focul, pasiunea si energia sexuala. Agata perdele rosii la geamuri sau cumpara o lenjerie de pat de culoare rosie, si o sa vezi ca in curand veti vedea rosu in fata ochilor… nu doar la propriu.

Citeste continuarea aici.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo
Data articol: 18/05/2016