16 combinatii de zodii incompatibile care pot functiona. Iata cum! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

16 combinatii de zodii incompatibile care pot functiona. Iata cum!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 16 combinatii de zodii incompatibile care pot functiona. Iata cum!
combinatii de zodii incompatibile - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - weddings-3225110_1920

Astrologii alcatuiesc liste de combinatii de zodii care sunt compatibile sau incompatibile. Insa nimeni nu spune ca sunt modalitati prin care o incompatibilitate zodiacala poate fi depasita daca ambii membri ai cuplului isi doresc acest lucru.

Iata cum sa faci sa functioneze 16 combinatii de zodii incompatibile.

Barbat Taur – Femeie Berbec

Ambele zodii sunt foarte incapatanate, dar in moduri diferite. Femeia Berbec nu are nicio problema in a prelua initiativa, dar barbatul nu este foarte bucuros cu acest lucru. Daca ar accepta ca si femeia sa conduca, acest cuplu ar fi foarte fericit impreuna.

Compatibilitate zodie BERBEC. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Barbat Berbec – Femeie Scorpion

Ambele zodii sunt pasionale si isi doresc multa actiune, in special in dormitor. Femeia Scorpion este seducatoare, iar barbatul Berbec vibreaza la farmecele ei. Doar ca ea nu vrea sa ofere totul pe tava, din prima, iar el se enerveaza. Iar pasiunea se transforma in frustrare si nervi. Totul ar fi mult mai usor daca amandoi ar ceda cate putin.

Compatibilitate zodie SCORPION. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Barbat Taur – Femeie Balanta

Ambele zodii sunt patronate de Venus si au un simt al frumusetii si al naturaletii foarte ridicat. Nu le place, insa, sa se certe, asa incat vor ocoli micile neintelegeri. Nu le vor discuta si problemele se vor accentua, ceea ce va duce la aparitia frustrarilor. Daca ar invata amandoi sa vorbeasca sincer, problemele s-ar rezolva din fasa.

Compatibilitate zodie TAUR. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Barbat Gemeni – Femeie Fecioara

Ambele zodii sunt patronate de Mercur, ceea ce inseamna ca vorbesc repede, gandesc repede. Au milioane de ganduri pe care le analizeaza si pe care vor sa le scoata la lumina. Problema este ca vorbesc in acelasi timp si nu se asculta reciproc. Daca ar rezolva aceasta situatie, ar putea fi foarte fericiti impreuna.

Compatibilitate zodie GEMENI. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Barbat Rac – Femeie Sagetator

O combinatie minunata. El este obsedat de inteligenta ei, ea este incantata de cuminenia lui. Problemele apar cand el devine prea retras, iar ea se simte prea izolata. Nevoia de libertate a Sagetatorului se va lovi de nevoia de stabilitate a Racului. Totul s-ar rezolva daca cei doi si-ar oferi ceea ce-si doresc.

Compatibilitate zodie RAC. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 12/08/2022