Shop
Ultimele 100 de articole

11 semne ca partenerul tau nu e potrivit sa fie tata

14 martie 2019, , Vizualizări:
mosteneste de la tata
Odata ce ești implicata intr-o relație foarte serioasa vei ajunge, la un moment dat, sa te intrebi daca nu cumva ar trebui sa ajungeți și intr-o alta etapa. Mai exact, este vorba despre a avea un copil cu cel pe care-l iubești. Inainte de a te angaja in discuții concrete despre așa ceva, incearca sa descifrezi anumite indicii, menite sa-ți arate daca barbatul de lânga tine deține sau nu calitațile ce l-ar putea face un tata bun. Pentru a-ți fi mai ușor in acest demers, parcurge cu atenție și articolul de mai jos, care-ți va dezvalui la ce ar trebui sa fii atenta pentru a-ți da seama daca este sau nu potrivit sa-ți faci planuri pentru a deveni curând mama.
Trasaturi ale personalitații care demonstreaza ca un barbat nu ar fi potrivit sa devina tata

Este mai degraba egoist

Când vrei sa-ți dai seama daca barbatul pe care-l iubești ar fi potrivit sau nu sa fie tata, psihologii te indeamna sa ai in vedere urmatorul aspect: daca, de exemplu, il rogi sa te ajute cu ceva sau pur și simplu sa petreceți mai mult timp impreuna, oricare dintre aceste demersuri presupunând ca el sa-și schimbe rutina zilnica, cum reacționeaza? In cazul in care il vezi ca este vizibil deranjat de rugamintea ta sau ca se enerveaza, imagineaza-ți cum ar fi daca ar trebui sa-și sacrifice programul pentru copilul vostru.
Asemenea atitudini trebuie sa te determine sa-ți dai seama ca nu ar fi un tata bun, in condițiile in care a fi parinte presupune foarte mult sacrificiu de sine, inclusiv când vine vorba despre copiii mari.
Nu este o persoana rabdatoare
Rabdarea este vitala când ai un copil, inca din primele clipe de viața ale acestuia. Ea ar trebui sa fie prezenta la ambii parinți, astfel incât responsabilitațile sa fie preluate cât mai echilibrat, iar copilul sa se bucure de atenția amândurora.
Observa cum reacționeaza partenerul tau in diverse situații ce testeaza limitele rabdarii și daca de cele mai multe ori acesta iși pierde cumpatul și nu este capabil sa duca la capat anumite lucruri, ai in vedere posibilitatea ca nu este el cea mai buna alegere pentru a deveni tatal copilului tau.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu