10 filme care iti pot imbunatati relatia de cuplu - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 filme care iti pot imbunatati relatia de cuplu

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 10 filme care iti pot imbunatati relatia de cuplu
filme care iti pot imbunatati relatia de cuplu

Este putin putin cunoscut faptul ca filmele despre relatiile de cuplu pot ajuta cuplurile sa rezolve problemele cu care se confrunta cel putin la fel de bine cum ar face-o si un consilier de cuplu. Tot ce trebuie sa faca este sa urmareasca unul dintre filmele de mai jos si sa discute ce impresii le-a lasat si cum pot aplica ce au vazut in viata lor de zi cu zi.

Iata, asadar, cele mai bune 10 filme care va pot ajuta sa gasiti cea mai potrivita solutie cand lucrurile sunt complicate in relatia voastra.

Soti si sotii (1992)

Soti si sotii e un film despre infidelitate si crizele care zguduie chiar si casniciile stabile. Soti si sotii este o drama despre doi soti trecuti de prima tinerete care au parte de momente dificile. Personajele trec printr-o serie de dejamagiri pe masura ce intra in criza de varsta mijlocie. Mariajele ajung la final, scandalurile si conflictele erup, iar personajele devin introspective. Regizorul Woody Allen incearca sa raspunda la o intrebare fundamentala: pot casatoria si dragostea sa se afle intotdeauna in armonie?

2. Blue Valentine (2010)

Dean si Cindy s-au indragostit unul de celalalt cu mult timp in urma, insa acum sentimentele lor au devenit neclare, iar relatia lor aproape ca a disparut. Vedem in acest film toate miciile detalii ale vietii lor de zi cu zi. Insa prin intermediul acestor lucruri marunte, uneori, ne amintim de ce ne-am indragostit unul de celalalt inca de la inceput.

3. Inainte de apus (2004)

Inainte de a vedea aceasta pelicula poate ar fi bine sa urmariti Inainte de rasarit care ne dezvaluie modul in care personajele principale s-au cunoscut. Este o poveste penetranta in care, uneori, oamenii sunt obligati sa ia decizii importante in numai cateva ore.

4. Cui i-e frica de Virginia Woolf? (1966)

George si Martha s-au studiat atat de mult in decursul lungilor ani ai casatoriei lor incat singura modalitate prin care isi pot mentine interesul unul pentru celalalt este prin angajarea in jocuri psihologice.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 28/08/2021