Shop
Ultimele 100 de articole

10 calitati pe care sa le cauti la partenerul de viata

23 ianuarie 2020, , Vizualizări:
calitati pe care sa le cauti la partenerul de viata - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - love-1706572_1920

Intr-o relatie intri datorita chimiei care exista intre tine si partenerul/a ta, insa vei ramane in ea daca iti hraneste sufletul. Adesea, este greu sa treci peste pasiunea ce caracterizeaza orice noua relatie si sa te concentrezi pe calitatile necesare pentru a supravietui o relatie dupa ce atractia fizica incepe sa se reduca.

Poate ca nu stii cu cine te vei casatori insa ar trebui sa ai o idee legata de caracteristicile pe care viitorul/oarea partener/a ar trebui sa le posede. Acestea nu au nimic in comun cu infatisarea, statutul social ci cu ceea ce este necesar pentru ca voi doi sa traiti fericiti pana la adanci batraneti. Iata, asadar, 10 calitati pe care sa le cauti la partenerul de viata.

 

  1. Crede in ceva

Indiferent ca se roaga lui Dumnezeu, onoreaza Universul ori este un om de stiinta pana in maduva oaselor care este interesat doar in lucrurile palpabile este important ca viitorul/oarea partener/a sa creada in ceva. Iar acest ceva trebuie sa fie compatibil cu credintele tale. Credintele te definesc ca om si nu poti avea un parteneriat pe termen lung atunci cand credintele voastre sunt in conflict.

 

 

  1. Da dovada de compasiune

Abilitatea de a empatiza cu oamenii dezvaluie o multime despre caracterul unei persoane. Faptul ca o persoana da dovada de compsiune arata bunatate si iubire. Daca jumatatea ta ii trateaza bine pe ceilalti exista o sansa ca bunatatea si compasiunea sa fie prezente si in relatia voastra. O inima buna dezvaluie faptul ca prioritatile partenerului/ei sunt ok si ca relatia voastra va fi onorata.

 

 

  1. Iubeste deschis

Viitorul/oarea partener/a ar trebui sa fie mandru/a de relatia voastra si daca este isi va arata dragostea pentru tine in mod deschis fara niciun fel de rezerva.

Nu se va ascunde, nu se va rusina si nu va tine dragostea voastra ascunsa. Te va introduce cu entuziasm prietenilor sai si membrilor familiei si se va simti cea mai fericita persoana de pe pamant pentru ca este jumatatea ta.

 

 

  1. Lupta cinstit

Lupta cinstita este o componenta necesara unei relatii de succes. Fara indoiala ca intre voi isi vor face aparitia si dezacorduri. Stiind ca le puteti rezolva cu respect si onestitate va permite sa comunicati din pozitia de egalitate. Lupta cinstita necesita ascultarea si acceptarea punctului de vedere al celuilalt cu intentia de a rezolva problema si fara sa dati vina unul pe celalalt.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.