6. Mierea nu are termen de valabilitate
Mierea nu expira. Se poate cristaliza, isi poate schimba culoarea odata cu trecerea anilor, insa poate fi consumata oricand.
7. Numarul randurilor de pe stiuletele de porumb este intotdeauna par
Numarul randurilor de boabe de pe stiuletele de porumb este intotdeauna par. Explicatia vine din faptul ca boabele provin din flori polenizate, iar acestea sunt tot timpul pereche.
Te mai poate interesa si: 23 de lucruri pe care nu le stiai despre portocale
8. Unu din doua sandwich-uri vandute in Franta e hamburger
Celebra gastronomie frantuzeasca a capitulat. Jumatate din sandwich-urile vandute in Franta sunt hamburgeri.
9. Carnea somonului de crescatorie e vopsita roz
Somonul salbatic are carnea roz gratie crustaceilor pe care ii mananca (krill). Numai ca somonilor din crescatorii nu li se ofera o astfel de delicatesa. Totusi, ca sa aiba carnea roz, producatorii utilizeaza in hrana concentrate cu coloranti. In lipsa acestora, carnea de somon de crescatorie ar fi gri.
Sursa: Huffingtonpost.com
Imagine de PDPics de la Pixabay
Citeste continuarea: 1 2