Iata o noua reteta trimisa de Anisoara67: Rulada cu faina de orez. Te vei indragosti de acest desert.
Mod de preparare
1. Se prepara aluatul mixand bine albususrile cu un praf de sare si zahar, pana se intaresc. Galbenusurile se freaca un pic cu uleiul, apoi se incorporeaza in albusuri, se adauga si o lingurita de coaja rasa de lamaie, apoi faina de orez amestecata cu amidonul de porumb. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt apoi se da la cuptor cca 20 minute la foc potrivit. Se desprinde cu lama unui cutit de pe hartie apoi se lasa sa se raceasca.
2. Se prepara crema fierband grisul in apa indulcita cu zahar si cu coaja rasa de lamaie, cca 8 minute, apoi dam de pe foc si cate putin, incorporam untul sau margarina si la urma sucul de lamaie.
3. Se intoarce blatul pe hartia de copt apoi il ungem cu crema de gris si rulam strans ajutandu-ne de hartie. Dam la rece o ora inainte de a felia rulada. Se decoreaza cu zahar pudra si coaja proaspat rasa de lamaie.
Pofta buna!
Ingredintele si cantitatile le gasiti pe pagina urmatoare: 1