Vendy ne incanta cu un apetisant Tort de ciocolata.
Aceasta reteta este foarte usor de pregatit.
In schimb, avem nevoie de timp pentru a astepta sa se intareasca fiecare strat de ciocolata. Pentru primul strat, gelatina (10 g) se pune la inmuiat impreuna cu 100 ml apa. Punem pe foc o cratita in care turnam 250 ml lapte. Peste el adaugam ciocolata alba rupta in bucati mai mici si amestecam pana la omogenizare. Adaugam apoi smantana si amestecam continuu. Compozitia se amesteca, insa nu se fierbe. Se aduce pana la punctul de fierbere. Se ia cratita de pe foc si se lasa la racit aproximativ 5 minute. Se adauga apoi gelatina (care a fost dizolvata in apa) si se amesteca bine.
Citeste continuarea aici.
Aceste DOUĂ ZODII respiră UȘURATE după ULTIMA SuperLună plină până în octombrie 2025
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025