Exista numeroase reţete pe pizza pe internet, dar si mai multe in casele gospodinelor. Fiecare îşi aduce contributia la aceasta reteta dupa preferinte proprii, dar si indemnati de resturile de branzeturi, mezeluri, verdeturi, condimente, etc….ce isi fac veacul prin frigider….dar care isi gasesc cu siguranta locul pe un aluat de pizza, iar ceea ce rezulta rivalizeaza cu gustul celor mai elaborate meniuri.
Astazi am facut si eu pizza, bineinteles cum spun americanii „from scratch”, in romana „cu resturi de prin frigider” (parca suna mai dragut in engleza…hahaha), nu va spun cum a iesit, tot ce va pot spune este ca s-a mancat imediat.
Ingrediente
25 gr drojdie proaspata
650 gr faina
1 lingura ulei floarea soarelui
250 ml apa calduta
1 lingurita zahar
carne de porc taiata maruntel
salam uscat, cateva feliute
boabe de porumb (cat mai ai in conserva, sau cat te lasa inima sa arunci pe deasupra aluatului)
1 buc ceapa, taiata solzisori
ardei gras, taiat cubulete (eu l-am avut congelat…si l-am lasat sa se dezghete)
cascaval
sos dulceag de rosii (productie proprie de astatoamna)
sare, piper dupa gust
cimbru (tot productie proprie ….haha..)
chilly (cui ii place mai picant, noua da, voua?)
Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 2
3 ZODII testate de UNIVERS în săptămâna 16-22 decembrie 2024
Faza lunii când te-ai născut. Cum se calculează și ce spune despre viața ta