Iata o reteta delicioasa si aspectuoasa: Macaroane cu carne tocata si sos bechamel, trimisa de Maroc Cuisine.
Ingrediente
Pentru paste :
300g paste penne
2 linguri ulei florea soarului sau ulei de masline
½ lingurita sare
Si doua litri apa pentru a fierbe pastele
Pentru carne :
1 lingura pasta de rosii
1 ceapa mare taiata marunt
4 linguri ulei florea soarelui
Putin Piper
Un catel de usturoi
putina boia
putina sare
½ kg carne de vita tocata
½ legatura patrunjel
Pentru sos bashamel :
Doua oua
3 linguri unt
4 linguri faina alba
3 linguri ulei florea soarelui
600ml lapte
Si putin sare (optional)
Pentru topping :
100g cascaval ras
2 linguri pesmet
Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2
Aceste DOUĂ ZODII respiră UȘURATE după ULTIMA SuperLună plină până în octombrie 2025
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025