Anisoara 67 s-a inscris la concursul nostru cu aceasta reteta minunata de: Cheesecake cu piure de ananas perle de tapioca si dulceata de coacaze.
Vrei sa castigi un Slow cooker Crock-Pot? Trimite si tu retetele tale. Detalii aici!
O reteta fara coacere, delicioasa, usor de preparat, adorata de copii si nu numai…
O pregatim de seara sa stea in voie la rece si a 2 zi gata minunatia de desert! Sper sa va placa!
Ingrediente Cheesecake cu piure de ananas perle de tapioca si dulceata de coacaze
300 g biscuiti fragezi, un pachet de unt sau margarina, 200 d miez de nuca prajit si maruntit
piureul de ananas: un compot mic(580 ml) de anans bucati,100 ml frisca lichida, un plic de gelatina(10 g)
umplutura de tapioca: o cescuta de perle de tapioca, 250 ml lapte, 100 ml frisca lichida, 3 linguri de dulceata de coacaze
jeleul: 2 plicuri tort jelle, un pahar de apa,3-4 linguri de dulceata de coacaze
Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 2