Iata o reteta pentru nelipsita Pasca traditionala cu branza si stafide de pe masa de Paste.
Ingrediente
Pentru aluat:
• 500 g faina
• 150 g zahar
• 250 ml lapte caldut
• 30 g drojdie
• 3 oua
• 5 g sare fina (o jumatate de lingurita)
• 100 ml ulei
• esenta de vanilie
• 2 pliculete de zahar vanilat
• 50 g razatura coaja de lamaie
Pentru umplutura:
• 500 g branza dulce de vaci
• 150 g stafide
• 200 g zahar
• 4 oua
• 75-100 g faina
• esenta de rom
• coaja rasa de la o lamiae
• 1 pliculet de zahar vanilat
Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 2
Acum sunt citite aceste articole
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025