Iata o alta reteta trimisa de Adriana88: Prajitura Fanta.
Ingrediente Prajitura Fanta
Blat
6 oua
6 linguri zahar
100 ml ulei
4 linguri faina
2 linguri cacao
1 praf de copt
1 praf de sare
esenta de rom
Crema
200 g unt
600 g branza de vaci
150 g zahar pudra
esenta de vanilie
Glazura
800 ml suc fanta
Mod de preparare Prajitura Fanta
Blatul – ouale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat uleiul (ca la maioneza), amestecam usor, dupa care adaugam faina amestecata cu cacao, praful de copt, praful de sare si adaugam treptat in compozitia de ou. Adaugam si esenta si omogenizam.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine.
Crema – untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana se topeste, adaugam branza de vaci si esenta, mixam bine pana devine o crema pufoasa.
Glazura – prafurile de budinca le amestecam cu zaharul si putin suc. Restul de suc il punem la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam amestecul de budinca, amestecam continuu pana se ingroasa.
Asamblare – peste blatul rece intindem crema de branza si deasupra budinca de fanta, apoi dam la rece 2-3 ore.
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025