Cu sute de ani in urma, medicii au facut o legatura intre infectia fungica si aparitia unor boli grave precum tumorile, diabetul si infectiile cronice. Cercetarile din ultima vreme au scos la iveala faptul ca o alta boala grava – cancerul – este conectata de infectia fungica.
Studiul “Candida Albicans si Canerul”, publicat in revista “Critical Reviews in Microbiology”, a scos la iveala faptul ca aceasta ciuperca nu doar ca stimuleaza aparitia cancerului, dar si contribuie la dezvoltarea lui.
Impactul Candidei asupra organismului in timpul infectiei este sever, in special in cazul persoanelor care au un sistem imunitar precar. Infectia creste nivelul toxinelor din corp, coplesind sistemul imunitar si asa slabit.
Medicii ar trebui sa evite contaminarea bolnavilor de cancer cu Candida, spun cercetatorii. “Ingrijorarea cu privire la legatura dintre infectiile microbiene si cancer este in crestere. Din ce in ce mai multe studii intaresc ideea ca fungii Candida Albicans creste riscul dezvoltarii cancerului si a aparitiei metastazelor. Candida Albicans poate spori productia de substante cancerigene in corpul uman, poate declansa inflamatii si are efect protumoral”, au scris in studiu cercetatorii mai sus mentionati.
Vestea buna este ca un condiment pe care toata lumea ar trebui sa il aiba in bucatarie poate contribui la stoparea dezvoltarii ciupercii Candida si, astfel, sa previna aparitia si dezvoltarea cancerului.
Citeste continuarea: 1 2
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025