Îţi place spanacul? Şi nouă!
Este cel mai bun medicament la începutul primăverii, când ai nevoie de energie şi refacere după o iarnă care întotdeauna ţi se pare prea lungă.
Bun pentru creier, imunitate, pentru menţinerea corpului viguros şi a pielii frumoase, spanacul este cel mai recomandat aliment în caz de oboseală şi epuizare. Şi pentru că este atât de bun şi de sănătos nici nu este de mirare că îl găsim potrivit pentru toate felurile de mâncare, de la chiftele, până la plăcinte şi sarmale. Aveţi mai jos, pentru inspiraţie, câteva moduri inedite de a consuma spanacul.
Spanacul scăzut, cea mai des folosită întrebuinţare. Minunat la gust, însă nu trebuie să ne limităm la atât.
Spanac în sos de lapte
Alături de o friptură de miel, cea mai fericită alegere
Crud, în salate. Se consideră cea mai sănătoasă alegere.
Crochete cu brânză
Citeste continuarea pe GASTROPEDIA.RO.