4. Painea de secara
Din aceeasi gama ca si grahamul, painea de secara e chiar si mai indicata, pentru ca faina de secara are un continut si mai mare de fibre si proteine decat faina de grau. La fel ca si grahamul, painea de secara se poate falsifica cu aceleasi procedee. Cititi bine eticheta si urmariti pretul.
Te mai poate interesa si: Painea cea de toate zilele: Care paine e mai buna si de ce
5. Painea cu seminte
De floarea soarelui, de dovleac, in etc – o paine foarte sanatoasa, atata timp cat contine cu adevarat seminte intr-o cantitate suficienta. Cititi pe eticheta procentul de seminte folosit la fabricarea painii respective!
Sfaturi utile: painea este un aliment indispensabil unei alimentatii sanatoase, pentru ca ea contine complexul de vitamina B, atat de important pentru o buna functionare a intregului organism! Evitati orice tip de paine alba si reorientati-va catre alte tipuri de paine, fabricate cu faina integrala! Eticheta si pretul raman, si in cazul painii, doua indicii in baza carora putem alege!
Citeste continuarea: 1 2