Shop
Ultimele 100 de articole

Ce boli grave previne consumul de kiwi

17 octombrie 2012, , Vizualizări:

Cea mai mare concentratie de antioxidanti pe care o intalnim in natura se afla in kiwi. Aceasta calitate plaseaza fructul minune pe locul intai in topul alimentelor capabile sa ii ajute pe oameni sa tina departe maladii precum Alzheimerul, Parkinsonul si chiar cancerul.

 

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Teikyo din Tokio, citat de Mail Online, fructul de kiwi contine o concentratie mai mare de polifenoli (antioxidanti) decat portocalele, grepfruturile, mandarinele si merele. Cele mai bune sunt soiurile de kiwi galben si kiwi verde. In cadrul testelor, voluntarii aumancat trei fructe de kiwi pe zi, urina lor fiind testata pentru a se afla concentratia de antioxidanti.

 

„Fructul de kiwi poate sa previna aparitia unor boli cauzate de stresul oxidativ”, au declarat cercetatorii niponi. Stresul oxidativ este un termen medical folosit pentru a desemna afectiunile cauzate de moleculele de radicali liberi, produse pe cale naturalade catre organism. Stresul oxidativ este asociat cu o serie de maladii grave, precum ateroscleroza, insuficienta cardiaca, Alzheimer, cancer si Parkinson.

 

 

Vrei sa fii un parinte perfect? Cumpara si tu ghidurile Sfatulparintilor.ro!

45 de cuvinte si expresii interzise parintilor

33 de greseli majore de evitat in educatia copilului tau

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.