Specialiştii spun că alimentele care stau prea mult în frigider ar putea duce la intoxicaţii alimentare şi, în unele cazuri, la probleme de sănătate serioase.
Astfel, medicii recomandă respectarea unei anumite perioade, scrie hotnews. Spre exemplu, sosul de paste, are ca timp de păstrare doar cinci zile, după ce a fost deschis. De altfel, odată deschise, sosurile pe bază de roşii sunt bune doar pentru cinci zile. Unele mucegaiuri produc toxine, care pot fi dăunătoare!
Maioneza se poate păstra în frigider 2 luni după ce a fost deschisă. Maioneza are un conţinut ridicat de grăsimi, ceea ce înseamnă că nu este la fel de sensibilă la cresterea bacteriilor.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET.
Acum sunt citite aceste articole
Horoscop 2025. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile
Venus în Vărsător 7 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025. Cum se transformă prietenia și relațiile?