Carmen Negoita iti spune cum poti tine post raw vegan toata saptamana - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Carmen Negoita iti spune cum poti tine post raw vegan toata saptamana

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Carmen Negoita iti spune cum poti tine post raw vegan toata saptamana

Adepta unui stil alimentar raw vegan in proportie de 70%, Carmen Negoita le propune celor care isi doresc sa tina post saptamana aceasta o serie de retete delicioase, nepreparate la foc, ce sunt nu doar sanatoase si prietene cu silueta, dar respecta si regulile postului alimentar.

Astfel, de luni pana sambata inclusiv, Carmen Negoita a intocmit un meniu zilnic satios si extrem de delicios, pe care, cu ingredientele necesare, oricine il poate realiza acasa.

 

„Am realizat un meniu delicios si sanatos pentru fiecare zi a saptamanii. Prietenii mei de la Rawyal il urmeaza deja de saptamana trecuta. Meniul difera de la o zi la alta, astfel ca devine o adevarata bucurie sa astepti urmatoarea masa a zilei.

 

 

Rawyal-Brunch-And-Cakes

L-am gandit astfel:

 

 

Green Monday               

Mic dejun:

In prima ora bem doua pahare de apa pe stomacul gol. Dupa o jumate de ora, bem un green smothie.

Completam cu 150 de grame de branza de caju, 50 de grame de crackers  realizati din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere.

 

Pranz:

Spaghete din dovlecei cu avocado si sos pesto (200 gr, fara a fi gatite pe foc)

Patratica de menta cu ciocolata, spirulina si canepa

 

Cina

Supa de spanac – 250 gr

 

 

Exotic Tuesday

 

Mic dejun

Milkshake energizant – 500 ml din banana, curmale, caju, vanilie, scortisoara, maca, lucuma.

Baton energizant din caju, curmale, seminte de floarea soarelui, merisoare, goji, fulgi de ovaz, tarate psyllium.

 

Pranz

Supa din bureti de fag – 200 gr

 

Cina

Salata tabule 100 gr (rosii cu patrunjel)

Guacamole 150 gr

Crackers 50 gr (din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere).

 

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 06/04/2015