Shop
Ultimele 100 de articole

Alimentele care te feresc de cancer

24 iunie 2014, , Vizualizări:
dieta_mediteraneana_1_48482400

Cand grecul Stamatis Moraitis locuia in Statele Unite, a fost diagnosticat cu cancer la plamani si i s-a spus ca mai are doar noua luni de trait. Avea pe atunci 60 de ani.

 

Sase luni mai tarziu, cu trei mai aproape de “sfarsit”, Moraitis se simtea din ce in ce mai bine. Se intorsese in Grecia. Dupa 25 de ani, si-a vizitat doctorul din SUA care il diagnosticase cu cancer. In mod ironic, acesta murise. Moraitis insa era mai bine ca niciodata. Astazi are 98 de ani si nici urma de cancer.

 

Stamatis Moraitis - cancer - grecia- bbc_co_uk

Hrana proaspata si sanatoasa, cheia combaterii cancerului

Care a fost secretul sau? In afara faptului ca s-a inconjurat de toata dragostea si suportul familiei si prietenilor, a facut miscare si a mancat alimente din propria gradina. Stilul de viata grecesc l-a vindecat de cancer, fara chimioterapie, medicamente sau alt fel de tratament.

 

Dr. Lissa Rankin, de la Whole Health Medicine Institute, confirma faptul ca o dieta bazate pe vegetale, cat mai putine produse de origine animala, si ulei de masline ajuta la mentinerea sanatatii si la prelungirea sperantei de viata. La fel de importanta este si inconjurarea de oameni pozitivi si deschisi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.