-
Mierea cruda
Mierea nepasteurizata poate contine, adesea, graianotoxina. Iar aceasta odata ajunsa in organism cauzeaza ameteala, slabiciune, transpiratie in exces, greturi si stari de voma care pot dura pana la 24 de ore. De obicei, este de ajuns o singura lingura in care sa fie o cantitate concentrata de graianotoxina pentru a resimti toate simptomele de mai sus.
-
Rosii
Tulpina si frunzele rosiilor contin o substanta chimica ce produce agitatie la stomac. Substanta se gaseste si pe tomatele verzi ceea ce insemna ca ai putea avea probleme cu stomacul in cazul in care le consumi. Totusi, este nevoie de cantitati imense de rosii pentru ca viata sa iti fie pusa in pericol.
-
Tonul
Pericolul aflat in ton este generat de mercurul absorbit de peste. Odata ajuns in corp, mercurul trece prin rinichi ori se duce in creier ceea ce ar utea cauza nebunie. Tocmai de aceea, medicii recomanda ca femeile insarcinate si copiii sa nu consume deloc ton.
-
Caju
Cand sunt crude, nucile caju contin o substanta numita urushiol, care poate fi fatala daca este consumata in cantitati mari.
Sursa: foxnews.com
Imagine de Tumisu de la Pixabay
Citeste continuarea: 1 2
Cum poate fiecare ZODIE sa atragă mai mulți BANI? Iată cel mai eficient mod!