Shop
Ultimele 100 de articole

9 animale pe care oamenii le mănâncă şi la care nu te-ai gândi

21 iulie 2021, , Vizualizări:
animale pe care oamenii le mănâncă

Fiecare popor are bizareriile lui mai ales când este vorba despre bucătăria sa şi animalele pe care le foloseşte pe post de ingrediente. Iar la unele dintre aceste animale care ajung în farfuriile unor popoare nu te-ai fi gândit niciodată. Iată o listă cu animalele pe care le mănâncă ale popoare:

Elefantul

animale pe care oamenii le mananca - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - elephant-1822636_1920
Imagine de Sasin Tipchai de la Pixabay

Elefantul de pădure – subspecia cea mai ameninţată cu dispariţia – nu este vânat doar pentru fildeş, ci şi pentru carnea sa. Un animal poate furniza peste 450 de kilograme de carne, ceea ce înseamnă o avere pentru un braconier. Combinaţia, carne comestibilă/fildeş face dificilă încercarea autorităţilor de a proteja această specie de elefant.

Viermii de mătase

Viermii de mătase sunt un ingredient important al bucătăriei din Coreea. Viermii sunt mărunţiţi şi prăjiţi în ulei. Fiecare cu gusturile sale.

Citeste si: Animale vampiri energetici: Care sunt trasaturile unui animal–vampir? Cum se manifesta vampirismul energetic la animale

Şobolanul

În ţările care se confruntă cu o lipsă acută a proteinelor, şobolanul este o delicatesă. Este adevărat că în altele, cum este cazul Coreei de Nord şobolanul este mâncat din cauza foametei.

Calul

Carnea de cal nu este oferită doar câinilor. Dimpotrivă, este populară în foarte multe ţări din Europa de vest. În Franta, spre exemplu, există măcelării care vând doar carne de cal. Peste 4 milioane de cai sunt mâncaţi în fiecare an.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.