Reţeta # 3: Friptură la grătar
Veţi spune iar: “Toată lumea ştie să facă friptură la grătar!”. Oare? Dacă friptura ta are zone negre înseamnă că nu ştii. Orice zonă neagră pe carne înseamnă o friptură distrusă, proteine alterate pe care n-ar trebui să le mai consumi pentru că îţi pot face rău. Friptura trebuie să aibă culoare maronie, asemănătoare caramelului.
Reţeta#4: Dressing pentru salate
E foarte simplu: o lingură de oţet, o lingură de muştar Dijon, trei linguri de ulei. Orice adaugi în plus – ceapă, usturoi, albuş sau gălbenuş crud – creezi deja propria reţetă.
Acum sunt citite aceste articole
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025