Anul 2017 se anunta un an in care oamenii isi doresc din ce in ce mai mult sa manance sanatos, sa se mentina in forma.
Iata care sunt tendintele alimentare din 2017, potrivit nutritionistilor.
- Alimente “urate”
In dorinta de a reduce cat de mult posibil risipa de alimente, oamenii au inteles ca si merele “deformate” si morcovii “curbati” sunt la fel de bune ca si “fratii” lor perfecti.
- Mai mult verde, inclusiv alge marine
Algele marine par sa devina foarte populare. Multi chefi au inceput sa le utilizeze in supe, sosuri, iar de la ei au invatat si oamenii obisnuiti sa le prepare. Anul 2017 va fi “verde”.
- Latte-uri galbene
Latte-urile galbene sunt preparate din ulei de cocos, turmeric, ghimbir, piper negru, scortisoara, miere si lapte vegetal neindulcit. Interesul pentru alimentele antiinflamatorii va creste in 2017.
Citeste continuarea: 1 2
Aceste DOUĂ ZODII respiră UȘURATE după ULTIMA SuperLună plină până în octombrie 2025
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025