Shop
Ultimele 100 de articole

5 beneficii miraculoase ale vitaminei D. Tu le stiai?

27 iulie 2015, , Vizualizări:
soare - stockfreeimages_com

„Vitamina soarelui” se bucura de multa atentie in ultima perioada intrucat este esentiala pentru sanatate insa o multime de oameni au deficit de vitamina D.

Pentru a te bucura de beneficiile acestui nutrient miraculos, ar trebui sa iei aproximativ of 35-40 ng/mL. Pentru ca vitamina D deriva din colesterol, cel mai bine ar putea fi descrisa ca supervitamina, pentu ca regleaza o multime de procese metabolice in organism. Iata 5 beneficii miraculoase ale vitamine D de care te poti bucura in cazul in care iei zilnic vitamina D:

 

 

1. Este un antidepresiv natural

Vitamina D este nepretuita cand este vorba despre productia de serotonina, un neutransmitator responsabil cu buna dispozitie si care energizeaza organismul. Creierul are nevoie de vitamina D pentru buna functionare a functiilor cognitive, in vreme ce ajuta la atentie si concentrare.

 

 

2. Creste energia

Vitamina D functioneaza ca un hormon reglator ce stabilizeaza activitatea a peste 2000 de gene diferite ale corpului si joaca un rol important intr-un numar mare de procese energetice. De asemenea, organismul are nevoie de vitamina D pentru sintetizarea corespunzatoare a calciului si, in acelasi timp, este un minunat stimulator celular in organism.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu