Shop
Ultimele 100 de articole

11 cuvinte de care ar trebui sa ne temem cand le citim pe ambalajele de alimente

27 octombrie 2018, , Vizualizări: 6,475
ingrediente alimente

 

7. Fara colesterol

Orice produs care nu e derivat de origine animala are colesterol zero. Companiile trec pe eticheta aceasta caracteristica doar ca sa dea iluzia de „sanatos”. Produsul respectiv nu inseamna ca n-ar fi asa, doar ca mare grija ca nu cumva colesterol zero sa iti ia ochii de la nenumaratele E-uri care-ti pot afecta sanatatea.

 

 

8. Fara grasimi

Atentie mare – putine alimente care se vor fara grasimi au cu adevarat aceasta caracteristica. In general, se bazeaza pe cantitatea foarte mica a confectiei respective. O portie foarte mica din ceva poate avea caracteristica „fara grasimi”.

 

 

9. Fara zahar

Fara zahar inseamna fara sucroza, dar sa nu uitam de zaharul care provine din carbohidrati si care poate provoca si complicatii digestive, de altfel.

 

 

10. Marca cunoscuta

E adevarat ca foarte multe marci cunoscute isi vand produsele ca singurele care au o anumita calitate; asa se intampla, de exemplu, cu anumite companii de lactate, care sustin ca numai iaurtul lor contine bifidus regularis. Dar sunt si alte iaurturi care contin culturi active cu aceleasi calitati.

 

 

11. Produs sanatos care ajuta la…

Sa fim bine intelesi: produsele alimentare nu trateaza nimic. Ele hranesc. Daca un produs spune ca imbunatateste digestia, de exemplu, nu inseamna c-o si face. Ba chiar e bine sa fim suspiciosi in fata oricarui produs care ne promite vindecarea. (sursa: rd.com)

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu