10 motive sa iei in calcul renuntarea la consumul de carne rosie ​ - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

10 motive sa iei in calcul renuntarea la consumul de carne rosie ​

  1. Carnea rosie este asociata cu un risc crescut de diabet

Studiile legate de acest subiect sunt inca la inceput insa primele rezultate arata ca sin in acest caz consumul de carne reprezinta un motiv de ingrijorare.

 

 

  1. Carnea rosie creste acidul uric si creatinina

Iar acestea cresc riscul de guta si probleme la rinichi.

 

 

  1. Ficatul iti va multumi

Carnea creste proteina C reactiva inalt sensibila (hsCRP) si GGT – gama-glutamiltranspeptidaza.

 

 

  1. Cea mai usoara cale de a ingrasa un animal este sa-l hranesti cu cereale

Si cel mai usor ingrasi un om dandu-i sa manance carne din animale hranite cu cereale.

 

Sursa: mindbodygreen.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19/04/2016