Shop
Ultimele 100 de articole

Vrei sa stii mai multe despre tine? Priveste-ti cu atentie sprancenele. Nu ai fi crezut ca poti afla atat de multe!

09 octombrie 2020, , Vizualizări:
forma sprancene

Spranceana este pentru fizionomie ceea ce este linia vietii in chiromantie (citirea in palma). Lungimea sprancenei sugereaza longevitatea insa o spranceana scurta nu inseamna si ca persoana in cauza va trai putin.

 

Totodata, sprancenele reprezinta relatiile cu fratii si surorile.

Pentru barbati, spranceana stanga are legatura cu fratii, iar spranceana stanga cu surorile; in cazul femeilor lucrurile stau exact invers. In general. Sprancene lungi indica afectiune profunda cu fratii si surorile, in vreme ce spranceana scurta sugereaza o legatura slaba cu fratii si surorile. In societatea moderna, sprancenele reprezinta atitudinea fata de prieteni, cu cat sunt mai lungi cu atat mai multi prieteni ai, cu cat sunt mai scurte cu atat mai putini prieteni ai.

 

Sprancenele dezvaluie natura si temperamentul cuiva.

De asemenea, pot reflecta intelepciunea, duritatea si comportamentul individual al unui om. Spranceana reprezinra su sensibilitatea. O spranceana arcuita dezvaluie lipsa de abilitate de a gestiona emotiile, in vreme ce sprancenele cazute sugereaza o persoana care cauta necazurile cu lumanarea.

Persoanele care au sprancene frumoase se bucura de positii inalte si prosperitate.

Totodata, sprancenele sunt si reprezentari ale mainilor: o persoana cu sprancene dese este o adevarata forta fizica a naturii; o spanceana intrerupta indica riscul de fractura de brate.

 

Forma sprancenelor si personalitatea

forma sprancene

Ce inseamna o sparnceana buna

O spranceana stralucitoare, frumoasa, aranjata, matasoasa, mai lunga decat ochiul, cu o densitate medie, fara fire de par rebele. De asemenea, nu ar trebui sa fie nici prea aproape insa nici prea departe una de cealalta.

 

Lungime

Sprancene lungi: Aceste persoane sunt riguroase, saritoare, prietenoase. Daca depasesc colturile ochilor, sunt persoane cu pozitii inalte si prospere. Cu cat este mai lunga spranceana cu atat mai mult va trai proprietarul sau. Sprancenele lungi si frumoase indica un succes timpuriu.

Sprancene scurte: Persoane inchise, cu foarte putini prieteni, cu relatii conjugale cu probleme, fara noroc si cu o viata plina de saracie. Femeile cu sprancene scurte isi ranesc sotii si au casnicii proaste.

 

Latime

Sprancene late: Sunt persoane in general masculine, active si impulsive care privesc mai degraba imaginea in ansamblu si scapa din vedere deraliile.

Sprancene inguste: Sunt persoane in general feminine, pasive si indecise foarte atente la detalii.

 

Grosime

Sprancene groase: Au temperament placut, sunt activi, insa cei cu sprancene foarte groase sunt rai, sireti, egoisti.

Sprancene rare: Indica o discrazie endocrina si sunt oameni care nu pot lega prietenii, intra in incurcaturi emotionale. In general nu au noroc la bani.

Sprancene subtiri: Persoanele fara sprancene sau cu sprancene subtiri, cu obraji proeminenti, fata si nas mari au tendinta de a fi singuratici. Fara sprancene sau cu sprancene subtiri si cu obraji supti sugereaza conflict intre frati. Femeile fara sprancene sau cu sprancene subtiri au tendinta de a-si rani sotii, se recasatoresc si raman singure la batranete.

 

 

Loc

forma sprancene

Sprancene departate de ochi: Temperament placut, familiste si au succes de la varste fragede,

Sprancene apropiate de ochi: Isi tin cu greu in frau temperamentul, sunt persoane  alunecoase, cu probleme in familie. De asemenea, sunt realiste si isi stabilesc mai degraba obiective pe termen scurt decat pe termen lung.

Sprancene foarte apropiate de ochi: Persoane obtuze, la place sa mormaie, inclinate catre voyeurism.

forma sprancene

Sprancene cu inaltimi diferite: In cazul acestor persoane, unul dintre parinti este predispus accidentelor. Barbatii cu spranceana stanga mai ridicata ocupa pozitii inalte in familie, in vreme ce barbatii cu spranceana dreapta mai ridicata sunt sub papucul sotiilor. In cazul femeilor, situatia sta invers.

 

 

Compactitate

Sprancene compacte: Sunt, in general, persoane prietenoase care au relatii bune cu toata lumea si sunt gata oricand sa dea o mana de ajutor.

Sprancene dispersate: Persoanele cu astfel de sprancene se instraineaza de prieteni si devin dependenti de frati si surori.

 

Aranjament

Persoanele cu sprancene stralucitoare, cu fire de par ce cresc in aceeasi directie sunt norocoase si oneste.

Persoanele cu sprancene zburlite, cu fire ce cresc in directii diferite au un IQ mediu si, rar, reusesc sa se impuna in societate. Sunt extrem de critice si au parinti incompatibili.

 

forma sprancene

Intrerupte

Daca o spranceana este intrerupta sau este foarte subtire in mijloc, anunta moartea unui parinte sau a unui frate sau sora ori o fractura a bratului si un accident.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.