Visezi bebeluși sau copii mai mari? Află ce înseamnă! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Visezi bebeluși sau copii mai mari? Află ce înseamnă!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Visezi bebeluși sau copii mai mari? Află ce înseamnă!

Ți s-a întâmplat să visezi bebeluși sau copii mai mari? Nu e cazul să te îngrijorezi!E un lucru obișnuit, mai ales în perioadele în care dorim să devenim mame sau când suntem îngrijorate de soarta celor mici. Dar ce mesaj vor ei să ne transmită când ne apar în vise?

 

O nouă oportunitate în viață

Copiii simbolizează un nou început și un potențial uriaș. Poate fi vorba de o nouă oportunitate în carieră sau în viață, de un post nou sau de șansa de a te afirma. Copiii mai pot simboliza un proiect nou care nu îți dă pace, dar care știi că îți poate aduce multe beneficii. Îi visezi de obicei când viața ta se schimbă și simți că este momentul să începi ceva nou sau să pornești pe alt drum.

Teama de responsabilități

Sunt și vise în care copiii pot semnifica teama ta de a-ți asuma noi responsabilități sau de a te implica în activități și proiecte dificile. Dacă vezi în vis un copil care este obraznic și refuză să îndeplinească anumite cerințe, este posibil ca, în realitate, tu să te confrunți cu reguli sau cu o structură în cadrul căreia nu te poți acomoda.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Data articol: 25/01/2017