Shop
Ultimele 100 de articole

Un model a rămas fără picioare, din cauza unui tampon!

10 aprilie 2019, , Vizualizări:
laura3

O tânără americană a rămas fără picioare din cauza unui tampon. Modelul Lauren Wasser are acum un nou scop în viață. Tânăra vrea să se asigure că alte femei nu vor trece prin ce a trecut ea.

Lauren Wasser a suferit un șoc toxic din cauza unui tampon, iar medicii au decis că singurul mod în care îi pot salva viața este acela de a-i amputa ambele picioare. „Un tampon aproape m-a omorât. Am folosit produsul așa cum a trebuit. Am scăpat cu viață deși șansele de supraviețuire erau de 1%, dar faptul că am supraviețuit a fost partea ușoară, pe lângă coșmarul care a urmat”, a spus tânăra care a rămas fără picioare din cauza unui tampon.

Lauren a relatat că în anul 2012, pe vremea când avea doar 24 de ani, s-a trezit într-o dimineață cu o stare de rău, dar s-a gândit că trebuie să fie simptome de gripă și nu a dat prea mare importanță. S-a întins înapoi în pat, pentru că era în perioada menstruației, iar când s-a trezit din nou avea poliția la ușă, oamenii legii fiind trimiși de mama sa, care era îngrijorată cu starea tinerei. Ea le-a spus că totul este în regulă și polițiștii au plecat, dar ulterior s-au întors, iar ceea ce au descoperit i-a șocat.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu