Tratamente naturiste. 5 soluții care vă scapă de coatele negre și crăpate! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Tratamente naturiste. 5 soluții care vă scapă de coatele negre și crăpate!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Tratamente naturiste. 5 soluții care vă scapă de coatele negre și crăpate!
coate negre si crapate

Nu sunt puțini cei care se confruntă cu această problemă deranjantă și se întreabă dacă există tratamente naturiste pentru asta: Coatele devin cenușii, apoi negricioase, sunt aspre și agață hainele. Ne întrebăm dacă sunt semnul unei boli sau pur și simplu al vârstei. Dar indiferent de răspunsul pe care ni-l dăm, vrem să scăpăm cât mai repede de acest aspect „neîngrijit” al ținutei noastre estivale.

Aspectul inestetic al coatelor negre și uscate devine o povară stânjenitoare pentru cei care se confruntă cu această problemă, mai ales în timpul verii.

Uscaciunea și culoarea închisă pe care o capată uneori coatele și genunchii sunt cauzate de lipsa hidratării. Coatele și genunchii nu conțin glande care să secrete ulei, de aceea, aceste părti ale corpului se hidratează mai greu. Astfel apar celulele moarte la suprafața pielii, care prin frecare și presiune, determină o culoare închisă a pielii.

Din fericire, există câteva tratamente naturiste care vă vor scăpa de această problemă.

1. Suc de lămâie

Sucul de lămâie este un bun antioxidant, în plus ajută la exfolierea pielii și o decolorează. Taie o lămâie mare în două părți egale. Stoarce puțin jumătățile, astfel încât sucul de lămâie să se ridice la suprafață și apoi freacă coatele cu jumătatea de lămâie timp de 10-15 minute. Este foarte important să nu te expui la soare zilele următoare si să aplici o cremă pentru coate care le va hidrata intens. Acest tratamnet ar trebui repetat în fiecare zi timp de câteva săptămâni, până când problema va dispărea.

 

Află mai multe despre cum poți scăpa de coatele uscate și înnegrite apelând la tratamente naturiste

Data articol: 03/09/2016