Shop
Ultimele 100 de articole

TOP evenimente bizare din 2017. Nimeni nu le-a gasit o explicatie

17 decembrie 2017, , Vizualizări:
evenimetne bizare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - farmhouse-1638676

Stiinta ne-a ajutat sa evoluam, iar odata cu evoluarea stiintei si a tehnologiei, s-au descoperi concept precum bacterii, vaccine, univers quantic etc. Nu toate lucrurile, insa, au o explicatie logica sau stiintifica. Se intampla pentru ca asa trebuie.

 

 

Iata top evenimente bizare din 2017 la care nimeni nu a gasit o explicatie pana acum, sau nu se vrea sa se gaseasca.

 

 

  1. Nor radioctiv urias deasupra Europei

Live Science a anuntat la inceputul lunii octombrie 2017 ca un nor urias cu material radioactiv a zburat nestingherit deasupra a 14 state europene. Se pare ca acesta a continut rutenium-106, un gaz extrem de toxic si cu potential cancerigen. Desi materialul radioactiv nu se gaseste in natura si este rezultatul unor procese nucleare, oficialii Rusiei (locul de unde se pare ca a “scapat” norul), neaga cu vehementa orice forma de accident nuclear care sa fi dus la aparitia norului stralucitor.

Inca se cauta o explicatie stiintifica legata de norul misterios.

 

 

  1. Roca spatiala care nu este ceea ce pare a fi

asteroid

Potrivit publicatiei “The Atlantic”, in luna octombrie a fost observata un obiect interstelar, un obiect din afara sistemului nostru solar. Obiectul a fost denumit “’Oumuamua”, care in limba hawaiiana inseamna “mesager” sau “cercetas”. Interesant este ca ‘Oumuamua are forma unei roci spatiale, dar in niciun caz nu are forma obisnuita a unui asteroid, ci mai degraba seamana cu un trabuc. Pentru ca nu s-a observat pe ea gheata, se considera ca este facuta din roca si metal. Atunci apare intrebarea: ce este acest obiect care strabate sistemul nostru solar? Sa fie o naveta spatiala? Nu s-a gasit nicio unda radio sau vreo forma neregulata de zbor. Nu s-a descoperit pana acum ce este trabucul misterios.

 

 

  1. 16 persoane s-au imbolnavit in Cuba si este posibil ca o raza sonica secreta sa fie de vina

Vreti o poveste demna de James Bond? Intriga, arme secrete, arme sonice? Ei bine, cititi in continuare. Intre toamna lui 2016 si primavara lui 2017, 16 persoane diferite, care lucrau in sau in apropierea Ambasadei Statele Unite din Havana, s-au imbolnavit. Oficialii au spus ca diplomatii si alti angajati au fost scosi din institutie dupa ce au raportat mai multe simptome nespecifice, de la scaune necontrolate, la pierderea auzului. Specialistii considera ca este posibila ca toate aceste simptome sa fie cauzate de un dispozitiv sonic, implantat in ambasada. Totusi, niciun dispozitiv de interceptare nu a descoperit acest aparat.

 

 

  1. Explozii misterioase in Arizona

Arizona este 90% desert si este greu de crezut ca aici se pot intampla lucruri incitante. Totusi, intre 27 si 28 noiembrie, au avut loc mai multe explozii gigantice, a caror origine nu se cunoaste. Aceste explozii s-au auzit pana in sudul regiunii, insa n-au fost atat de puternice incat sa zbarnaie ferestrele. Dar au fost inregistrate de aparatura de monitorizare seismica din cadrul Facultatii de Geologie de la Universitatea din Arizona. Bazele militare din zona neaga orice operatiune in zona. Exista o raportare a fortelor aeriene armate, insa aceasta nu este concludenta in ceea ce priveste responsabilitatea asupra misterioaselor explozii.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.