Shop
Ultimele 100 de articole

Surpriză de proporții! Brad Pitt se iubește în secret cu prințesa Charlotte Casiraghi. Cei doi se pregătesc să devină părinți

03 ianuarie 2018, , Vizualizări: 583

De când s-a aflat că Brad Pitt și Angelina Jolie divorțează, actorul a fost „cuplat” de tabloidele americane cu numeroase actrițe și femei celebre. Însă, revista australiană „New Idea” anunță că actorul este pentru prima dată cu adevărat îndrăgostit, după despărțirea de Jolie de „prințesa” Charlotte Casiraghi de Monaco, nepoata regretatei Grace Kelly și fiica prințesei Caroline.

Potrivit revistei, mai multe surse din anturajul celor doi au confirmat că Brad și Charlotte au început o relație,  în urmă cu două luni, după ce le-a făcut cunoștință un prieten comun.

Mai mult, ei și-au făcut deja apariția în public împreună, la un eveniment organizat la Muzeul de artă din Los Angeles. Charlotte este a noua moștenitoare a tronului, în oridinea succesiunii la tron, și este o femeie de afaceri de succes.

Brad Pitt și Charlotte Casiraghi s-au afișat deja în public

Cei doi se pare că se înțeleg de minune, iar actorul recunoaște că este îndrăgostit. „Toți au rămas uimiți când i-au văzut împreună. Au tot circulat zvonuri în ultimele săptămână că Brad s-a mutat cu o nouă iubită, dar nimeni nu se aștepta să-l vadă de mână cu o membră a familiei regale”, a declarat pentru „New Idea” un martor, care a fost prezent la evenimentul din Los Angeles. Acesta a precizat că Brad Pitt și Charlotte au fost nedespărțiți  toată seară și păreau topiți unul după celălalt.

Mai mult, jurnaliștii de la „New Idea” susțin că relația lor devine din ce în ce mai puternică, iar cei doi își doresc acum să devină și părinți.

 

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu