Shop
Ultimele 100 de articole

Stele zburatoare 2019. Cum arata harta abundentei pentru Anul Mistretului de Pamant

16 ianuarie 2019, , Vizualizări:
Stele zburatoare 2019

Stele zburatoare 2019. In 5 februarie 2019 incepe Anul Nou Chinezesc, an ce este sub auspiciile Mistretului de Pamant. Cele 9 stele zburatoare 2019 au o alta distribuire, iar proprietatea trebuie rearanjata. In cazul in care nu poti redecora, te poti folosi de remedii Feng Shui.

 

 

Stele zburatoare 2019. Abundenta in centru

Steaua cea mai puternica, ce simbolizeaza abundenta (Steaua Opt Alb), este plasata in centrul hartii Stele zburatoare 2019. Aranjeaza bine acest punct pentru a putea amplifica norocul si prosperitatea. Daca nu esti atent, poti avea fix contrariul. Evita blocarea acestui centru important. Nu plasa decoratiuni ale simbolui Apa in aceasta zona.

Cum sa activezi steaua abundentei?

Steaua abundentei este rezervata elementului Pamant, de acea in zona trebuie sa ai elemente care sa reprezinte focul si pamantul. Daca vrei sa beneficiezi la maximum de noroc, decoreaza Centrul casei tale (sau al biroului) cu culori precum rosul si galbenul. Pentru ca Pamantul genereaza Metal, poti aduce si decoratiuni care sa-l reprezinte. Daca usa de la intrare in casa sau in birou este spre sud-est, pune la intrare un pres rosu, ca sa intareasca forta.

 

Stele zburatoare 2019

Stele zburatoare 2019. Sud-est – Steaua Sapte rosu

Sapte rosu, cunoscuta ca Steaua Pojun, zboara in sud-est. Steaua apartine elementului Metal si se poate transforma in Steaua Opt a norocului. In functie de cum controlezi acest punct, steaua poate simboliza noroc sau pierdere, dispute, obstacole. Daca ai usa, fereastra, birou sau pat in zona de sud-est, poti intampina probleme financiare daca nu contrabalansezi cu remedii.

Cum sa activezi Steaua Pojun?

Daca usa de la intra, dormitorul sau bucataria sunt spre est, pune in fata un covoras negru sau albastru, drept remediu Feng Shui. Fii atent sa nu pozitionezi in acest sector elemente din sfera Metalului.

 

 

Stele zburatoare 2019. Sud – Steaua Trei Albastru

Steaua Trei Albastru zboara in 2019 in Sud. Steaua reprezinta elementul lemn. Daca usa de la intrare este in aceasta discutie, esti predispus la certuri si dispute. Pentru a contracara ghinionul si obstacolele la capitolul bani, nu plasa nimic de culoare verde in aceasta zona.

Cum sa dezactivezi Steaua Trei Albastru?

Fiind o stea mai putin benefica, ea trebuie dezactivata. Astfel, nu este bine sa tii plante sau apa in aceasta zona. Daca usa de la intrare, dormitorul sau biroul sunt spre Sud, pune o patura sau un covoras rosu sau violet pentru a rezolva problema.

 

 

Stele zburatoare 2019. Sud-Vest – Steaua Cinci Galben

Steaua Cinci Galben nu este de bun augur. Ea va zbura in Noul An Chinezesc in zona sud-vest. Aceasta este cea mai ghinionista stea din toate cele noua si trebuie anihilata. Daca ai usa de la intrare, fereastra, biroul sau aragazul sunt spre Sud-Vest, trebuie sa fii precaut.

Cum sa dezactivezi Steaua Cinci Galben?

Evita elementele de culoare rosie sau galbena in zona de Sud-Vest a casei. Daca usa la intrare, dormitorul sau bucataria sunt pozitionate pe sud-vest, pune o patura sau un covoras gri sau alb pentru a contracara problema. Daca esti genul de persoana care calatoreste mult, respecta cu strictete regulile de calatorie sau circulatie si evita activitatile periculoase.

 

Stele zburatoare 2019. Est – Steaua Sase Alb

Steaua Sase Alb mai este numita steaua Wu Qu si va zbura in 2019 catre Est. Ea poate lua, de asemenea, locul Stelei 8 Alb si promoveaza succesul si properitatea. Daca nu este activata corespunzator, ea poate aduce exact contrariul. De aceea este recomandat sa nu aduci deloc in aceasta zona elemente din sfera Metalului.

Cum sa dezactivezi Steaua Sase Alb?

Daca usa de la intrare, biroul sau dormitorul sunt spre Est, atunci trebuie sa eviti elementele din sfera Metalului (oglinda, cuier, decoratiuni). De asemenea, nu este indicat sa tii in aceasta zona acvariu cu pesti, fantana cu apa sau dozator de apa, pentru a nu activa zona. Ca sa contracarezi efectele negative ale Stelei Cinci Galben trebuie sa aduci in aceasta zona elemente care simbolizeaza Pamantul.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu