Shop
Ultimele 100 de articole

Soția președintelui Franței, aspru criticată! Încalcă în mod repetat protocolul și se comportă precum regina!

14 ianuarie 2018, , Vizualizări: 173

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, este criticată chiar din interiorul țării sale. O parte dintre francezi consideră că soția lui Emmanuel Macron încalcă în mod repetat protocolul, la evenimentele oficiale, și că a ajuns să se comporte precum o adevărată regină, să aibă aroganța uneia.

A ajuns să fie comparată pe rețelele sociale chiar cu Maria Antoaneta, scrie The Telegraph. ”Deși nu a fost aleasă (prin vot de către cetățenii francezi – n. red.), se comportă ca regina Franței”, observă cineva pe Twitter.

Refuză să respecte protocolul și să stea în urma președintelui

Dar de la ce a pornit totul? Se pare că Brigitte, cu 25 de ani mai în vârstă decât soțul ei, e de părere că e timpul ca protocolul să fie schimbat în ceea ce privește poziția pe care trebuie să o ocupe prima doamnă la evenimentele oficiale. Deși aceasta cere ca soția președintelui să meargă ușor în urma sa, ea întotdeauna alege să fie lângă el.

Mai mult, aceasta chiar le-ar fi spus celor din anturajul său, chiar angajați pe lângă președinte, că nu va accepta să stea în urma soțului său. ”O femeie nu trebuie să stea în spate”, le-ar fi spus ea.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu