Shop
Ultimele 100 de articole

Simulare evaluare nationala 2019. Calendarul probelor scrise pentru evaluare nationala si Bacalaureat 2019

11 martie 2019, , Vizualizări:
simularea Evaluare Nationala pentru clasa a VIII-a - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - board-361516_1920

Prima proba scrisa din cadrul Simulare evaluare nationala 2018 se va desfasura luni,  11 martie, la Limba si literatura romana. Proba la matematica se va desfasura marti, 12 martie, iar miercuri, 13 martie se va desfasura proba pentru Limba si literatura materna.

Rezultatele Simulare evaluare nationala 2019 vor fi anuntate in vineri, 22 martie 2019.

 

SFATULPARINTILOR.RO va publica subiectele la Evaluarea Nationala, de indata ce vor aparea pe site-ul Ministerului Educatiei, la categoria subiecte.edu.ro.

simulare Evaluare nationala 2019

simulare Evaluare nationala 2019

 

REGULAMENT Simulare evaluare nationala 2019

Probele incep la ora 9:00, moment in care, in fiecare sala, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor in sali este permis pana la ora 8:30. Timpul destinat elaborarii unei lucrari scrise este de doua ore, de cand s-a incheiat distribuirea subiectelor fiecarui elev.

Subiectele sunt elaborate de catre specialistii Centrului National de Evaluare si Examinare (CNEE) si sunt proiectate astfel incat tratarea lor sa valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen, parcurse pana la aceasta data. Corectarea lucrarilor va fi realizata, in baza unor bareme care asigura unitatea si obiectivitatea evaluarii si notarii la nivel national, de catre doi profesori, de regula, din unitatile de invatamant in care elevii sustin simularea.

Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, sedinte cu parintii, precum si la nivelul consiliului profesoral in vederea adoptarii unor masuri adecvate pentru imbunatatirea performantelor scolare. La solicitarea scrisa a elevului sau a parintelui/tutorelui, notele obtinute la simularile nationale pot fi trecute in catalog.

Precizam ca obiectivele acestei simulari sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care il vor sustine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregatire atins in aceasta etapa, precum si optimizarea pregatirii in vederea obtinerii unor rezultate satisfacatoare la probele din luna iunie.

 

Evaluare Nationala 2019. Calendarul examenelor la Capacitate 2019 si Modele de subiecte le poti consulta aici.

 

Care este procedura ulterioara pentru Admitere liceul 2019, afli aici.

 

 

Cum se calculeaza media de admitere in liceu afli aici.

 

 

 

Simulare evaluare nationala 2019 – Simulare examen national de Bacalaureat 2019

 Simulare probescrise aleexamenului de bacalaureat national18 martie 2019Proba E)a)–proba scrisa –Limba si literatura romana19martie 2019Proba E)b) –proba scrisa –Limba si literatura materna20martie 2019Proba E)c) –proba scrisa –proba obligatorie a profilului21martie 2019ProbaE)d) –proba scrisa –proba la alegere a profilului si specializarii-se organizeaza numai pentru elevii clasei a XII-a29martie 2019Afisarea rezultatelor

 

De asemenea, in intervalul 18 – 21 martie 2018, va avea loc simularea probelor scrise din cadrul examenului national de Bacalaureat.

– luni, 18 martie 2019: Proba scrisa la Limba si literatura romana

– marti, 19 martie 2019: Probra scrisa la Limba si literatura materna

– miercuri, 20 martie 2019: proba scrisa obligatorie a provilului

– joi, 22 martie 2019: proba scrisa la alegere a proprilului si specializaii (numai pentru elevii clasei a XII-a).

– vineri, 29 martie 2019: afisarea rezultatelor.

 

Obiectivele simularii sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenelor pe care le vor sustine la finalul celor doua cicluri de invatamant, stabilirea nivelului real de pregatire atins in aceasta etapa, precum si optimizarea pregatirii in vederea obtinerii unor rezultate satisfacatoare la examenele propriu-zise.

Cuvinte cheie:

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu