Shop
Ultimele 100 de articole

Se deschide portalul 9.9! De ce 9.9.2021 e o zi puternica si luna septembrie este una speciala?

07 septembrie 2021, , Vizualizări:
portalul 99

Luna septembrie a inceput si aduce cu ea o energie puternica, atat din punct de vedere astral, cat si din punct de vedere numerologic. Septembrie, a 9-a luna a anului, are vibratia numarului 9, a definitivarii creatiei. Din punct de vedere numerologic, 9 reprezinta intregul, finalul unui ciclu.

De asemenea, data de 9 septembrie 2021 este una foarte puternica. Deschiderea portalului energetic 9.9 pe care nu l-am experimentat de ceva vreme, presupune mai mult magnetism, mai multa intelepciune, mai multa actiune, mai multe oportunitati.

Vibratia numarului 9 presupune incheierea unui ciclu si deschiderea altuia, presupune regenerarea, reintoarcerea la origini. Pot aparea furtuni la orizont, dar cum actionezi in fata lor depinde de tine. Pot aparea suisuri, coborasuri, pot aparea intrebari la care n-ai raspunsuri. Iar tot ce trebuie sa faci este sa te dezvolti, sa devii mai puternic, sa mergi mai departe pe drumul tau.

Vibratie 9 + Vibratie 5 = Punte intre inceput si sfarsit

Vibratia numarului 9 este amplificata de vibratia intregului an 2021 (5), care este despre consolidarea fundatiei. Deci, un final de ciclu este sustinut de perspectiva crearii unei noi idei, mai puternice, asupra vietii. Vibratia 5 este adusa, in plus, si de intreaga data (9+9+5=23=2+3=5). Vibratia 5 este de mijloc, intre 1 si 9, aducand oportunitatea de a crea punte spre toate posibilitatile din viata. NUmarul 5 poarta energia inteligentei, fortandu-te sa-ti deschizi mintea, ca sa afli mai multe despre cee ace esti curios sa stii. Vibratia 5 mai poate insemna curatirea spirituala, dar si fizica. Scapa de credintele vechi care te tin pe loc, dar si de lucrurile in casa care nu iti mai sunt de ajutor. Astfel, conform principiilor feng shui, vei crea mai mult spatiu sacru.

Combinatia vibratiilor 9 si 5 mai poate insemna o rearanjare in plan familial. Poate este nevoie sa faci o reimpartire a sarcinilor in casa, a rolurilor pe care le aveti. Sau poate te muti impreuna cu persoana iubita, sau planuiti aducerea pe lume a unui copil. Ceva vechi se incheie, ceva nou si mai puternic incepe.

Luna septembrie aduce lectii, daruri, provocari. Toate menite sa te ajute ca sa-ti gasesti sensul.

Iata ce iti aduce luna septembrie, in functie de numarul tau personal (cifra destinului). Cum se calculeaza afli aici.

Numarul personal # 1

Cel mai probabil, ai avut pana acum un an cu noi inceputuri si cu schimbari care te-au dus intr-o noua directie. Lasa-ti originalitatea sa straluceasca, scoate la lumina sinele adevarat. Ai increde in propriile instincte si nu urma multimea. Luna septembrie este probabil sa-ti aduca si mai multe perspective. Continua sa faci pasi mici inainte pe calea pe care te simti cel mai bine si vei vedea si progresele. De asemenea, se anunta o luna buna si din punct de vedere profesional. Nu cobori stacheta!

Numarul personal # 2

Cel mai probabil, ai avut pana acum un an dual. Poate ca te-ai simtit confuz in dorintele tale. Fie ca e vorba de cautarea unui partener de cuplu, fie ca vorbim de afaceri, ai avut indoieli. In aceasta luna septembrie, insa, pare ca ai mai multa claritate. Poti incerca sa pui in aplicare un plan. Iesi in oras mai des, intalneste oameni noi, fa-ti prieteni, cunostinte, o retea de cunostinte care te poate ajuta la un moment dat. In dragoste este un moment perfect sa incetinesti ritmul si sa vezi ce ti s-ar potrivi cu adevarat. Abia apoi sa pornesti in cautarea unui partener romantic.

Numarul personal # 3

Cel mai probabil, ai avut multe lectii de invatat pana acum. Dar cele mai importante dintre ele sunt legate de exprimarea de sine, de comunicarea propriilor ganduri si idei. Daca, totusi, mai ai ceva pe suflet, luna septembrie pare un moment perfect sa marturisesti. Energiile acestei perioade iti vor oferi suportul pentru eliberarea de credinte sau emotii vechi, care nu-ti mai sunt benefice. De asemenea, aceasta luna septembrie iti va permite sa incepi proiecte noi in cariera. Daca simti nevoia sa calatoresti sau sa te retragi undeva, fa-o!

Numarul personal # 4

Cel mai probabil, misiunea acestui an este sa recuperezi pierderile din trecut, mai ales daca este ceva legat de casa si familie. Septembrie poate fi luna perfecta pentru a vindeca rani vechi ale familiei sau pentru a crea granite sanatoase, daca simti ca se profita de tine. Pare, de asemenea, un moment prilenic sa-ti redecorezi casa in scopul de a aduce mai multa pace si iubire. Sau sa incepi cateva lucrari de mentenanta si reparatii. Lasa-te ghidat de energiile puternice ale acestei luni pentru a face fata oricaror emotii persistente, in special in ceea ce priveste familia sau copilaria.

Numarul personal # 5

Cel mai probabil, anul acesta ai avut de schimbat multe atitudini si credinte. Dar nu ai terminat! Ai inca de lucru, iar septembrie este o luna extrem de creativa, deci actioneaza diferit, nonconformist, altfel decat ai facut-o pana acum. Iesind dintr-o rutina cu care ai fost obisnuit, poti gasi inspiratie sa inveti lucruri noi, sa vezi totul intr-o alta lumina. Profita de aceasta energie puternica pentru a-ti deschide mintea. Mediteaza, scrie un jurnal, participa la activitati creative. Septembrie poate fi o luna care sa-ti aduca marea dragoste. Esti pregatit pentru ea?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.