Se deschide portalul 9.9! De ce 9.9.2022 e o zi puternică și luna septembrie este una specială? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Se deschide portalul 9.9! De ce 9.9.2022 e o zi puternică și luna septembrie este una specială?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Se deschide portalul 9.9! De ce 9.9.2022 e o zi puternică și luna septembrie este una specială?
portalul 99

Luna septembrie a început și aduce cu ea o energie puternică, atât din punct de vedere astral, cât și din punct de vedere numerologic. Septembrie, a 9-a luna a anului, are vibrația numărului 9, a definitivării creației. Din punct de vedere numerologic, 9 reprezintă întregul, finalul unui ciclu.

De asemenea, dată de 9 septembrie 2022 este una foarte puternică. Deschiderea portalului energetic 9.9 pe care nu l-am experimentat de ceva vreme, presupune mai mult magnetism, mai multă înțelepciune, mai multă acțiune, mai multe oportunități.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Vibrația numărului 9 presupune încheierea unui ciclu și deschiderea altuia, presupune regenerarea, reîntoarcerea la origini. Pot apărea furtuni la orizont, dar cum acționezi în față lor depinde de ține. Pot apărea suișuri, coborâșuri, pot apărea întrebări la care n-ai răspunsuri. Iar tot ce trebuie să faci este să te dezvolți, să devii mai puternic, să mergi mai departe pe drumul tău.

Luna septembrie aduce lecții, daruri, provocări. Toate menite să te ajute că să-ți găsești sensul.

Iată ce îți aduce luna septembrie, în funcție de numărul tău personal (cifra destinului). Cum se calculează afli aici.

Numărul personal # 1

Cel mai probabil, ai avut până acum un an cu noi începuturi și cu schimbări care te-au dus într-o nouă direcție. Lasă-ți originalitatea să strălucească, scoate la lumina sinele adevărat. Ai încrede în propriile instincte și nu urmă mulțimea. Luna septembrie este probabil să-ți aducă și mai multe perspective. Continuă să faci pași mici înainte pe calea pe care te simți cel mai bine și vei vedea și progresele. De asemenea, se anunță o luna bună și din punct de vedere profesional. Nu coborî ștacheta!

Numărul personal # 2

Cel mai probabil, ai avut până acum un an dual. Poate că te-ai simțit confuz în dorințele tale. Fie că e vorba de căutarea unui partener de cuplu, fie că vorbim de afaceri, ai avut îndoieli. În această luna septembrie, însă, pare că ai mai multă claritate. Poți încerca să pui în aplicare un plan. Ieși în oraș mai des, întâlnește oameni noi, fă-ți prieteni, cunoștințe, o rețea de cunoștințe care te poate ajută la un moment dat. În dragoste este un moment perfect să încetineșți ritmul și să vezi ce ti s-ar potrivi cu adevărat. Abia apoi să pornești în căutarea unui partener romantic.

Numărul personal # 3

Cel mai probabil, ai avut până acum un an dual. Poate că te-ai simțit confuz în dorințele tale. Fie că e vorba de căutarea unui partener de cuplu, fie că vorbim de afaceri, ai avut îndoieli. În această luna septembrie, însă, pare că ai mai multă claritate. Poți încerca să pui în aplicare un plan. Ieși în oraș mai des, întâlnește oameni noi, fă-ți prieteni, cunoștințe, o rețea de cunoștințe care te poate ajută la un moment dat. În dragoste este un moment perfect să încetineșți ritmul și să vezi ce ți s-ar potrivi cu adevărat. Abia apoi să porneșți în căutarea unui partener romantic.

Numărul personal # 4

Cel mai probabil, misiunea acestui an este să recuperezi pierderile din trecut, mai ales dacă este ceva legat de casă și familie. Septembrie poate fi luna perfectă pentru a vindecă răni vechi ale familiei sau pentru a crea granițe sănătoase, dacă simți că se profită de ține. Pare, de asemenea, un moment prilenic să-ți redecorezi casă în scopul de a aduce mai multă pace și iubire. Sau să începi câteva lucrări de mentenanță și reparații. Lasă-te ghidat de energiile puternice ale acestei luni pentru a face față oricăror emoții persistente, în special în ceea ce privește familia sau copilăria.

Numărul personal # 5

Cel mai probabil, anul acesta ai avut de schimbat multe atitudini și credințe. Dar nu ai terminat! Ai încă de lucru, iar septembrie este o luna extrem de creativă, deci acționează diferit, nonconformist, altfel decât ai făcut-o până acum. Ieșind dintr-o rutină cu care ai fost obișnuit, poți găsi inspirație să înveți lucruri noi, să vezi totul într-o altă lumina. Profită de această energie puternică pentru a-ți deschide mintea. Meditează, scrie un jurnal, participa la activități creative. Septembrie poate fi o luna care să-ți aducă marea dragoste. Ești pregătit pentru ea?

Numărul personal # 6

Cel mai probabil, anul acesta ai avut învățat lecția repaosului. Ai nevoie de odihnă, de momente în care să încetineșți ritmul, să-ți analizezi intențiile, să schimbi “aerul”. Septembrie pare a fi o luna în care te bucuri de prezent. Da-ți voie să ocupi scaunul din spatele sălii și să privești ce se petrece. Dacă au apărut provocări, nu trage, încă, linia finală. Încă ai timp să schimbi. Iar septembrie este luna perfectă să faci lucruri care să-ti bucure sufletul: meditația, yoga sau alte practici de vindecare energetică.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 08/09/2022