Shop
Ultimele 100 de articole

Scoli inchise vineri 23 martie. Actualizare 22 martie. Lista completa a judetelor in care se inchid scolile din cauza conditiilor meteo

22 martie 2018, , Vizualizări:
scoli inchise 23 martie 2018 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - blizzard-1025002_1920

Scoli inchise vineri 23 martie. UPDATE 22 martie 2018, ora 15:00. Ministerul Educatiei a dat publicitarii lista judetelor in care se inchid scolile din cauza conditiilor meteo nefavorabila.

Potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), vineri, 23 martie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Giurgiu, Dambovita, Prahova, Teleorman, Buzau, Dolj, Calarasi, Ilfov, Olt, Ialomita (cu exceptia gradinitelor cu program prelungit) si in municipiul Bucuresti.

Informatiile au fost comunicate de inspectoratele scolare judetene/ISMB, in cursul zilei de astazi, 22 martie (ora de referinta: 15:00), in urma deciziilor luate la nivel local in comandamentele pentru situatii de urgenta.

 

 

21 martie 2018

Scoli inchise vineri 23 martie. UPDATE 21 martie 2018. Dupa ce primarul general al Capitalei – Gabriela Firea – a anuntat, marti 20 martie 2018, inchiderea scolilor din Bucuresti, aceeasi hotarare s-a luat si la nivelul altor judete.

Astfel, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, conducerea Inspectoratului scolar al judetului Ilfov de comun acord cu Comandamentul Judetean pentru Situatii de urgenta a stabilit suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar de stat (prescolar, primar, gimnazial si liceal) din judetul Ilfov pentru ziua de 23 martie”, potrivit unui comunicat al ISJ Ilfov. „Suspendarea cursurilor va fi urmata de masuri privind parcurgerea integrala a programei scolare, conform ROFUIP, masuri stabilite de consiliul de administratie al unitatii de invatamant si comunicate in scris Inspectoratului Scolar Ilfov”, se mai arata in comunicat.

 

Scoli inchise vineri 23 martie.In judetul Olt s-a luat, de asemenea, hotararea suspendarrii cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar de stat.

 

Scoli inchise vineri 23 martie. Cursurile in unitatile de invatamant din judetul Calarasi se suspenda in ziua de vineri.23.03.2018″, se arata in anuntul postat de ISU Calarasi pe contul de Facebook.

 

 

20 martie 2018

Scoli inchise vineri 23 martie. Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat marti, 20 martie 2018, ca vineri, 23 martie, se inchid scolile din cauza conditiilor meteo dificile.

Pentru vineri meteorologii au anuntat maxime in jurul a 0 grade si minime intre -5 si -3 grade Celsius. „Primarul General, Gabriela Firea, a analizat in aceasta dupa-amiaza, impreuna cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentantii ANM Bucuresti-Ilfov si inspectorul general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Ionel Florian Lixandru, ultimele informatii emise de meteorologi, care anunta ninsori si intensificari ale vantului in Bucuresti si a decis ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa fie inchise“, se arata intr-un comunicat tranmis de Primaria Capitalei. „In urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va inrautati semnificativ si ca va ninge in continuare toata saptamana, dar ca vineri vantul se va intensifica si ninsoarea va fi mai abundenta, am decis ca, pentru siguranta copiilor nostri, cursurile in unitatile de invatamant de stat din Capitala sa fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum in calitate de Primar General, din dorinta de a nu-i pe expune pe copii unor fenomene meteo extreme”, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Scoli inchise vineri 23 martie. Meteorologii au anuntat ca in intervalul 22-23 martie vremea va fi deosebit de rece. Astfel, Temperatura maxima va fi in jur de 0 grade, iar cea minima va fi de -5…-3 grade. Mai ales seara si noaptea, temporar va ninge. Se va depune strat nou de zapada, mai consistent, si vantul se va intensifica, atingand spre sfarsitul intervalului viteze in jur de 50 km/h .

 

Trebuie precizat ca informarea meteo de vreme deosebit de rece valabila in toata tara a intrat in vigoare marti la ora 15:00, dar expira joi, 22 martie, la ora 10:00.

Simularile pentru Bacalaureat se termina joi, aceasta putand fi o explicatie pentru faptul ca scolile si liceele vor fi inchise doar vineri.

 

Scoli inchise vineri 23 martie. Pana acum doar in Capitala s-a anuntat ca se vor inchide scolile.

In februarie, scolile din Bucuresti au fost inchise timp de o saptamana, spre nemultumirea parintilor care nu au avut cu cine sa isi lase copiii acasa. Atunci, primarul Firea a transmis parintilor aflati in aceasta situatie sa sune la Tel Verde 0800.800.868 si vor fi ajutati. Edilul a transmis, apoi, ca 150 de parinti au sunat la telefonul verde sau la Directia Generala de Asistenta Sociala pentru a se interesa despre sprijinul pe care il ofera municipalitatea.

 

 

 

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu